Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID
Rosm napsal(a):
A realita? Na cz lince mluví anglicky a na tu slovenskou se tady ptám...
Na tej SK linke +421233046989 cestina nie je, len klasicky vyber asi 9 jazykov. Plus zaroven treba ratat, ze tie linky pre specialnu asistenciu su vyhradene prave pre ludi, ktori tu specialnu asistenciu maju/potrebuju zdravotne postihnutych atd. Preto vyuzivam napr zakaznicku linku pre Maltu +356 2778 1054 ale aj tam je to teraz asi velky pretlak, cakal som na linke 10min a operatora som sa nedockal.
@Qlk Ukázal, že minimálně systém přijme požadavek na vrácení kreditu, který již byl použit na nákup nové letenky. Pokud mi pokrátí 20% z 0.99 tak je to pořád míň, než 20% z 155. Čili pokud chci opravdu lítat, pořád se mi vyplatí nákup investiční letenky. To byla moje prvotní úvaha, kterou @Michal rozporuje.
Zavolám na polskou, přecejen jsou náturou trochu šmelináři, tak by slovansky mohli vypomoct.
Rosm napsal(a)::-)Zavolám na polskou, přecejen jsou náturou trochu šmelináři, tak by slovansky mohli vypomoct.
petr napsal(a):Ale jasně, že nepoužitou část kreditu si můžeš nechat vrátit. Tam šlo o to, že těch 150€ už pak nikdy ne, i kdyby ten nový let zrušili a vrátili zpět těch 150€, tak to už nikdy vrátit na kartu nejde.@Qlk Ukázal, že minimálně systém přijme požadavek na vrácení kreditu, který již byl použit na nákup nové letenky. Pokud mi pokrátí 20% z 0.99 tak je to pořád míň, než 20% z 155. Čili pokud chci opravdu lítat, pořád se mi vyplatí nákup investiční letenky. To byla moje prvotní úvaha, kterou @Michal rozporuje.
S GDN-NYO na dnes si dávajú docela na čas. Máte to už niekto stornovane? Ja vidím stále let ako aktívny.
Ahoj, víte někdo proč jsou dostupné lety Praha Kutaisi až od Května 2021? Včera mi WIZZ zrušil let (29.8.-10.9.) > i přesto, že snad se Gruzie otevře(a pak snad i ČR povolí) od 1.8. a najednou další lety mohu najít až v 05/2021. Dá se počítat že opravdu do té doby nepoletí?
ad2) Použil jsem refund na kredit (120%) a koupil Viden>Larnaka Larnaka>Heraklion Heraklion>Viden , tak snad je nenapadne prelet mezi Kyprem a Kretou zrusit taky! Tem letům z Vidne a do Vidne bych už věřil protože tam bude dostatek lidí (snad :) )
benq212 napsal(a):Mám GOT-GDN a taky stále jako že poletí v 17h.S GDN-NYO na dnes si dávajú docela na čas. Máte to už niekto stornovane? Ja vidím stále let ako aktívny.
petr napsal(a):Tak to je pak ale úplně jiný případ. Jasně, takhle se to vyplatí.@Qlk Jasně, s tím ale problém nemám, proletím to :)
Qlk napsal(a):Mám GOT-GDN a taky stále jako že poletí v 17h.
Mě to letí z GDN do GOT v 15.15 a taky ještě nic :( asi bude last seconds
Rosm napsal(a):Možná se v GOT uvidíme, budu tam nastupovat do letadla :-)
Mě to letí z GDN do GOT v 15.15 a taky ještě nic :( asi bude last seconds
Qlk napsal(a):Možná se v GOT uvidíme, budu tam nastupovat do letadla :-)
Tady ale už není:
https://www.airport.gdansk.pl/lo...ow-p2.html
Ten náskok Vám teď závidím
Teď jsem si uvědomil, že poletíš s mojí mamkou, tak si alespoň pokecáš, jak bylo ve Švédsku...
Majú to tam aj nejaké pomýlené. Let do NYO ma byt 15:35...
Budete volať do wizz alebo to necháte tak aj keď to wizz nestornuje tie 3 hodky dopredu?
Mám připravený výměny za 49,99E SKP-MLA -7., OTP-MLA -5., OTP-CLR-3
, TSF-OTP -10.7., Dávám jim čas do 12.05
benq212 napsal(a):
Majú to tam aj nejaké pomýlené. Let do NYO ma byt 15:35...
Budete volať do wizz alebo to necháte tak aj keď to wizz nestornuje tie 3 hodky dopredu?
+ tolko sa chodi s krcahom po vodu :D
Rosm napsal(a):Tak co?Mám připravený výměny za 49,99E SKP-MLA -7., OTP-MLA -5., OTP-CLR-3
, TSF-OTP -10.7., Dávám jim čas do 12.05
Mají to celé nějaké rozbité. Ze 4 letů zasažených 100% refundem, 2 už refundované (z 2.7.), další dva zůstaly někde viset (1.7. a 5.7.) a snad přibudou během 72 hodin...
Pojdme si to srhnout - jak je to dal s investicema? Uz se vraci jen 100%, chapu to dobre? Volal nekdo na infolinku a protestoval? A pak tu mel Petr dalsi dedukci, jak stale vydelat, jen jsem to asi nepochopil. Myslenka je, ze koupim letenku cash za 100eur napr. a dostanu 120eur kredit? Dalsi investice ve vysi 120eur uz mi ale vrati pouze 120eur zase, ne?
Qlk napsal(a):Tak jsem na to zapomněl... Doufám, že to zrušené je,Co to zase zkoušej... Tak že bych rovnou přehodil ten zpáteční let taky?