Ahoj všem cestovatelům, chtěla jsem se zeptat, zda někdo ví, jak je to s letenkami zakoupenými teď u společnosti Wizzair. Pokud si koupím letenku na červen a situace se nezlepší - tedy buď moje země, nebo cílová destinace budou stále uzavřeny a nebude možné letět, vrátí mi wizzair peníze, popřípadě vystaví mi voucher na budoucí lety? Nebo se už teď chrání nějakou klausulí , že nepojistí žádné budoucí lety, které se kvůli Koroně nebudou moci uskutečnit? Děkuji moc, .
Zrušena linka do Eilatu (kompletně), přebukoval jsem na Tel-Aviv s lepším termínem, pokud to vyjde, tak to pro mě bude výrazně levnější a ušetřím 3 dny dovolené...
Já měl PRG-LCA přes Vánoce a přišel mi mail že jenom změna. Teď mám 27.12. tam, 3.1. zpět.
Mne to tez hodilo zmenu, ale potreboval jsem vyradit 2 lidi z rezervacky tak jsem dal refund. A pak uz neslo koupit novy let - koukni do kalendare letu - posledni let je 24.10 a pak uz neexistuje spojeni az do dubna. Asi nejaka chyba, nejspis ti to brzy zrusi. Podle me se rozhodli zmenit data a nakonec si to rozmysleli a celou zimni sezonu odpiskali.
Zavolal bych tam, mohli by ti to přehodit na KTW. Když poprvé odmítnou klidně zkusit za 2 dny znova a jiný operátor povolí. Číslo s normální sazbou je uvedeno v průvodci WIZZ na CL
Ahoj, dnes mi expirují kredity a potřebuji je někde otočit. Máte nějaké tipy co se teď hodí koupit, protože se to bude rušit nebo posouvat? Zaujal mě kišinev z prahy na konec řijna, ale nějak jsem teď neměl prostor to sledovat. A zase kupovat něco co má letět až za rok a nechat si v tom rok držet peníze taky není úplně to co hledám :)
Ahoj, dnes mi expirují kredity a potřebuji je někde otočit. Máte nějaké tipy co se teď hodí koupit, protože se to bude rušit nebo posouvat? Zaujal mě kišinev z prahy na konec řijna, ale nějak jsem teď neměl prostor to sledovat. A zase kupovat něco co má letět až za rok a nechat si v tom rok držet peníze taky není úplně to co hledám :)
Kišiněv je poměrně hnusný i uprostřed července, natož koncem října. Nějak si moc nedovedu představit co tam dělat (jinde po Moldávii snad ano, ale přesto je lepší léto).