Ahoj všem cestovatelům, chtěla jsem se zeptat, zda někdo ví, jak je to s letenkami zakoupenými teď u společnosti Wizzair. Pokud si koupím letenku na červen a situace se nezlepší - tedy buď moje země, nebo cílová destinace budou stále uzavřeny a nebude možné letět, vrátí mi wizzair peníze, popřípadě vystaví mi voucher na budoucí lety? Nebo se už teď chrání nějakou klausulí , že nepojistí žádné budoucí lety, které se kvůli Koroně nebudou moci uskutečnit? Děkuji moc, .
Pokud bych měl tu možnost, do Čr bych rozhodně nespěchal, na konci října mám týden dovolené a už se nemůžu dočkat až někam vyjedu, i když cílová destinace se bude vybírat až uplně na poslední chvíli :D
Dnes mi Wizz zrušil let, kde jsem měl zakoupená místa. Požádal jsem o vrácení ve formě kreditu, ale dostal jsem pouze 120% ceny letenky, poplatek za sedadla se nevrátil. Je to normální? Má smysl se to snažit řešit?
Kupoval som dnes letenky na 7/2021. Členstvo WDC mám platné len do 5/2021 a napriek tomu mi išlo uplatniť zľavu pre WDC bez toho aby som to členstvo zaplatil na ďalší rok. Má to takto fungovať? Myslel som si, že keď let nespadá do obdobia môjho členstva tak musím zakúpiť ďalšie.
Larnacu jsem mel taky z Prahy na Vanoce. To TFS z Vidne jsem chtel zkusit, skoda :-(. I kdyz, mozna zkusim i tak stesti, treba chytnu mileho operatora na lince :-).
Dá se tam zavolat několikrát ;) Já jsem to měl asi zkusit taky. Mám to na konec listopadu se změnou a radši jsem měl tak dlouho zkoušet, až by mi to změnili na začátek října. Za takových podmínek jim na to peču. Špejle tam, špejle zpátky a při mém štěstí vytékající mozkomíšní mok nebo aspoň krvácení z nosu.
Da, ale mam pocit, ze se pres leto zocelili a nove sjednotili svuj postup. Ani pri x pokusech jsem jiz nikdy nedostal odlisny pristup od operatora oproti svym kolegum..
Dej vědět, jak úspěšný budeš. Já to když tak přebookuji na Velikonoce, když to dovolí milý operátor. Destinací je tam dost - Corfu, Rhodos, Petrohrad, Menorca, Sicilie, Kypr.
ps. když jsem se zeptal na to TFS, tak operatorka jestli jsem se nezblaznil že chci zmenit letenku v cene 10E na letenku která ted stoji 160E, rekla to teda trochu diplomaticteji
Tak ted jsem se vytočil. Zrovna mi přišla změma od Wizzu. Ty zasrani změnili let z VIE do FCO na CIA. Měl jsem to jako přískok do BOG s přestupem 3,5 hod a ted je to v čudu. Zajímavé, že na jejich stránkách to v systému ještě není. Snad vydrží Ryanair, jinak budu muset nocovat.
Larnaca z Prahy na co nejdriv.. restart uz posunuli o mesic a podle me ho zas posunou. To samy Tirana na prosinec, to podle me nerozlitaji na 90%. Ale jistoty tohle nejsou samozrejme.
ak si prikupim k letenke Flex pre pripad, ze by mi ju Wizz nezrusil, a Wizz ju nakoniec zrusi a ja si zvolim prevedenie kreditu na ucet na zaklade ich cancellation, vratia mi kredit aj za Flex?
Jen teda asi doufat,že to vyjde ideálně napoprve,jelikož pokud nezruší oni,tak o ten poplatek za flex přijdes a pokud by to bylo několikrát,tak už to je dost peněz:)