Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID
Přišly mi tři e-maily se změnou lety od Wizzu. Zatím ale po přihlášení do profilu v něm nevidím žádné oznámení ani to, že by šly změnit nebo zamítnout. Ještě někdo to tak má?
Ještě před nějakým časem e-mail přišel až v čase, kdy to dávno bylo propsané do profilu. Teď nejdřív e-mail a pak možná v profilu. Nebo Wizz připravuje nějakou změnu uživatelského zážitku :)
Chtěl jsem si hned přesunout Kazaň z května na červenec, abych měl šanci na další změnu. A nejde to :D
Ja mam 6 emailov a ani jeden z tych letov o ktorych som pisal vo vedlajsom vlakne. Rovnako mi nejde zmenit ani jeden :)
Michale, radost nás konečně vidět se bavit o letenkách. Mám 6 emailů o změnách, ani v jednom případě do není "propsáno" do manage my bookings, kde se vše tváří že letí jak bylo bookovano. Takže jsme v tom 2, minimálně.
EDIT: tak už 8 emailů z WIZZu se změnama, ani jeden není propsán do MMB, ale voughne píše cosik o to že už to naskočilo, takže trpělivost.
V appke uz su zmeny letov o ktorych email zatial neprisiel, tak mne neostal kamen na kameni (zmena zatial v 11 pripadoch)
Uz to naskocilo, "zabava" zacina :)
Edit: uz dosli aj ostatne zmeny, takze z 19 letov 14 zmien :D
Mám druhého Ježíška. Změněna Astana, Abú Dhábí i Tromso...
Jen dubnový Kišiněv stále drží (pravděpodobnost proletění 0,666%). Stejně Jerevan na podzim. Jinak mám 10 plně flexibilních rezervací :D
EDIT: Abú Dhábí už měnit jde, ale Kazaň ještě ne. Dám tomu čas. Přinejhorším to jistí linka, a to má čas.
Máte někdo podobně jak já, že systém nabídne nový datum letů, ale když prohlížím kalendář, tak tam nejsou vůbec žádné lety? Např. Pardubice - Lvov
Zatial nejdu menit vsetky, ale postupne to nabieha. Je to sem-tam zabugovane, Alexandria - Malpensa mozno menit na akukolvek destinaciu v sieti Wizzu, ale pri pokuse o rebooking na uplne odlisnu trasu vypise, ze si mimo rozsah povolenej zmeny. Aj tak, poniektore zmeny potesia, niektore nie. Taka Suceava nejde zmenit na Kisinev, ale iba na Cluj.
Prevíti zrušili Menorcu i Corfu na Velikonoce... Někdo tam vidí něco co by šlo letět na Velikonoce?
Hm, takže změny ještě nepropsány na VIE-Mýkonos a BUD-Kazaň. Jinde výběr vidím.
@tbu: Pardubice-Lvov mi nabízí rebook na Pardubice-Lvov nebo Pardubice-Kyjev. Nic víc.
Samotný kalendář na léto pro lety z Pardubic hlásí "No flight / Sold out". To může znamenat dvě věci - buďto linku zařízli nebo měnili / budou měnit časy letů a ještě se to neaktualizovalo. Vzhledem k tomu, že přišla flight change notification, mírně se přikláním zatím k pouhé změně.
Jinak jsem zvědavý, zda tahle trasa půjde přes telefon případně změnit např. na Praha-Kutaisi.
@Jan Vidim: Prevíti mi nezrušil Praha-Kišiněv na Velikonoce - tam se zatím letět "dá" :D
Letos je radost s Wizzem obchodovat. 10 plně flexibilních letenek z 12, a ty zbylé se jimi třeba ještě stanou.
asi z 25 letu snad vsechny zmenene nejakym zpusobem. Pokud si vyhledate spoustu z tech linek s tim, ze chcete koupit novou letneku, tak to nenabizi zadne moznosti. Vypada to, ze hodne linek uplne zrusili na letni letovy rad. Bohuzel vc. Nur-sultanu :-(
Loni PED-ukrajina šla měnit přes telefon na PRG- Albánie, Bulharsko, Moldavsko. Víc jsem se neptal
@Ivo: S Kazachstánem bych to tak tragicky neviděl. V kalendáři vidím lety i s cenou ;)
Měl jsem rebook Kutaisi do prostřed léta, tak teď mám plně flexibilní letenku po čas celého léta. Za 20 €. Snad to půjde proletět bez nutnosti použití skafandru a prohlídky tělesných dutin :-D
Jan Vidim napsal(a):I Santorini 😢Prevíti zrušili Menorcu i Corfu na Velikonoce... Někdo tam vidí něco co by šlo letět na Velikonoce?
Jsem zvědav co se z toho vyvrbí, přeci jen je divné, že by takový Rhodos, Alicante, Maltu, Soluň, ... úplně zařízli :o
V minulosti to tak bolo, ze pri niektorych linkach trvalo kym to nahodili, avsak pri pohlade na letne Korfu z Viedne ... som v rozpakoch.
Wizz mi právě najednou hnul s Menorkou i Lvovem na léto. Nicméně nevadí, aspoň mám větší flexibilitu :)
Taky mi s lety trochu hejbli a zflexibilnili Varšavu, Podgorici, Tiranu, Ohrid a Rhodos. Škoda, že jsem tenkrát nezarezervoval i Jerevan RT za 20€.
Tak ten Nursultan tam museli zas nahrat.
edit: v appce zadny lety do Nursultanu nejsou na rok 2020.
Ivo, psal jsem už dřív, jsou diskrepance mezi PC a aplikací Wizzu. Mám emaily o změnách, někde hnuly letem jen o pár hodin a zatím to žádnou změnu neumožňuje, někde nemám email o změně a hnout tím jde. Myslím že dneska IT oddělení WIZZu pochvalu nedostane. Jsem si jist, že takových kiksů jako třeba Corfu bylo a je víc, akorát už se s tím nikomu nechce jebat - zkoušet různé kombinace. Já na to narazil úplnou náhodou kvůli Lukáši Horákovi a jeho akcí LH na Corfu v hlavní sezoně za 3,5k, ze srandy jsem dal stejné termíny na CFU s Wizzem z Vídně a.... to už znáš. Mám 12letenek pro známé a 3 fare locky pro dalších 5 lidíá co to potřebují promyslet. Jinak cca 95% letů jsem měl s tím eurovým flexem(stejně jako ty), takže ty jejich pohyby z toho udělali jen ještě víc flex. Čím víc pruhů tím víc adidas... znáš to. Já už ale patřím spíš k cestovatelským skeptikům a třeba flexy z KTW do Lvova či Pardubic tamtéž jsem prostě porušil, protože už mám přehazování dost a třeba si za refundy přikoupím jedno velké kabinové zavazadlo
Já lety zatím neruší. Poruším, až budu potřebovat kredit nebo až bude jasno, že nebudu moct letět. Snad jedině květnovou Kazaň posunu hned, co nejdál to jde.