Ahoj všem cestovatelům, chtěla jsem se zeptat, zda někdo ví, jak je to s letenkami zakoupenými teď u společnosti Wizzair. Pokud si koupím letenku na červen a situace se nezlepší - tedy buď moje země, nebo cílová destinace budou stále uzavřeny a nebude možné letět, vrátí mi wizzair peníze, popřípadě vystaví mi voucher na budoucí lety? Nebo se už teď chrání nějakou klausulí , že nepojistí žádné budoucí lety, které se kvůli Koroně nebudou moci uskutečnit? Děkuji moc, .
Tak mě taky hýbnuli se vším a na lepší časy :D Hlavně u ATH, jupííí :D Jen přemýšlím jestli letět na konci Března na Sicílii nebo to refundovat a koupit za to Albánii z PRG :D
Tak mě taky hýbnuli se vším a na lepší časy :D Hlavně u ATH, jupííí :D Jen přemýšlím jestli letět na konci Března na Sicílii nebo to refundovat a koupit za to Albánii z PRG :D
jo to jo, ale konec Března kdy ještě letí stojí RT 1200, problém je, že tam jsou zavřené hotely pořád a na Sicílii, respektivě do Itálie je potřeba test ( nevím jestli je potřeba pak i v Čr zpět.. ), tak přemýšlím, které menší zlo na konec Března vzít.
to já vím, proto to budu řešit až na konci Února, když tak to řeší spacák a karimatka hurá na Lysou :D
Ale bojím se toho, že hodně zemí si vezme za příklad Seychely a bude potřebovat očkování o dvou dávkách a k tomu PCR test... To už rovnou pak stačí dávat jen refund.
V Decembri uz hadam ano. Vcera bol clanok na f4F.pl ze Estonsko, Cyprus a Madarsko planuju uplne zrusit restrikcie pre zaockovanych. Podla dnesneho clanku na SME by malo na Slovensko prist kazdy mesiac (od Aprila) cca 800k davok vakcin (a to sa este nepocita s momentalne neschvalenou AstraZenecou), ak pocitame s 50% ochotou obyvatelstva sa zaockovat, tak si myslim, ze uz letne mesiace budu OK.
Ahoj, v unoru mam tyden volno, uvazuji o Albanii s odletem z Berlina. Lety Berlin - Tirana jsou zatim stale vypsane, tranzit na letiste do Nemecka zatim povolen, vstup do Albanie bez testu, ubytovani v Albanii za par kacek, sance na prijemne jarni teploty...
Vase nazory a tipy - dopadne to nebo se to v necem pokazi?
Diky za nazory, zatim kupovat nebudu, jeste pockam. I kdyz v Nemecku zije a pracuje Albancu plno, tak treba ten jeden let tydne, co je zatim vypsany (vzdy na nedeli) ponechaji. Ale to je vesteni z kristalove koule, v lednu a unoru uz toho bylo zruseno opravdu hodne.