Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID
Na pátý pokus volání na asistenční linku Wizzair se mi podařilo posunout o 60 dnů i druhou rezervaci z těch, kde jsem o to stál nejvíc. Uvidíme, snad to bude možné proletět. Ten nekonzistentní přístup jejich asistentů na telefonu je ale masakrální 😄.
Když kupuji letenku u W6 pro někoho jiného, tak to nemůžu zaplatit ze svého kreditu??? Nenabízí mi to tu možnost při platbě...
Z kreditu môžeš kupovať letenky len pre seba a pre osobu, ktorá s Tebou letí. Ale na letisku už nikto nekontroluje, či tá osoba cestuje s Tebou ale nie. Takže letenku si musíš kúpiť, musíš si spraviť check-in, ale letieť nemusíš.
Myslel jsem, že podmínka letět platí jen pro nákup v rámci klubu. Ale nejde to ani za plnou cenu. Ok.
Teraz som chcel zmenit gruzinsko za kazachstan no uz to nejde, maximum je armensko a azerbajdzan
Jo mění to za pochodu. Alternativy ubývají více než přibývají. Ještě před 2 týdny šla přehodit Kréta na Rhodos nebo Kypr. Dnes už to nejde. Zase u posunutého Korfu přibyla alternativa změny na Zakynthos. Člověk se musí přizpůsobit nebo je ukecávat na lince 🤔.
Ahoj, od Wizzu prave prisiel email, ze pre let smerom na Schwechat je potrebny negativny PCR test a registracia v novom online systeme. Online system vsak pise, ze ked som len transit, tak sa nemusim registrovat a ani mat test. Ma niekto skusenost ako to berie Wizzair? Ideme z Tenerife smer Schwechat a nasledne na Slovensko. Ide mi o to, aby nas pustil Wizzair na palubu. Dakujem
Ahoj, potrebujem potrebujem predĺžiť platnosť 12€ kreditu. Nemáte náhodou niekto tip na let, ktorý by mohol byť zrušený?
Tady bude problém vůbec něco koupit za 12 euro, skoro bych se na to vybodnul. Zkusil bych na květen VIE-MXP ideálně zpáteční v úterý, čtvrtek nebo sobotu a zpět v jeden z těchto dnů, ale v jiný než tam. Pak taky ty různé gruzie, arménie a kazachstány, tamje ale problém vyšší ceny.
Edit: VIE - MXP březen 2022 stojí letenky 12.99 - ty jsou podle mě jistota změny. Při nejhorším si uděláš výlet do Itálie.
Ďakujem, kúpil som spiatočný do Milána za 18€. (z 12€ kreditu, ktorý mal expirovať o 3 týždne + 6€ z kreditu, ktorý expiruje za rok.) Dúfam, že o rok nebudem riešiť rovnaký problém :) .
Měl jsem na květen letenky do Arménie (ještě z doby, kdy jsem doufal, že se bude letos cestovat normálně) a zrušili všechny lety do května a v květnu středeční rotaci. Nedivil bych se, kdyby zrušili potom i tu rotaci jednou týdně.
Už asi pátá změna na linkách Vídeň-Lisabon-Porto... Lisabon zrušená páteční rotace v květnu a červnu, už jen středa + neděle.
Michael napsal(a):Měl jsem na květen letenky do Arménie (ještě z doby, kdy jsem doufal, že se bude letos cestovat normálně) a zrušili všechny lety do května a v květnu středeční rotaci. Nedivil bych se, kdyby zrušili potom i tu rotaci jednou týdně.
Jj. Taky jsem měl zakoupenou Arménii na přelom března a dubna, bohužel zrušeno.
Povodne som bol optimista na lety v maji, no dnes sa zacalo s rusenim.
Island z viedne na cely maj zruseny :(
Má někdo tip na zpáteční letenky po 10 eurech na zimní letový řád 21-22? Daří se mi najít levně pouze jednosměrné, rád bych přebukoval právě zrušené letenky koupené s flexem za euro.
baca12 napsal(a):To já jsem si před půl rokem věřil v lednový Jerevan nebo únorové Maroko. Teď už jsem takový pesimesta, že kašlu na akce s TAPem, ani nic nekupuji s Wizzem za kredity na příští rok. Nemá to cenu.Povodne som bol optimista na lety v maji, no dnes sa zacalo s rusenim.
Island z viedne na cely maj zruseny :(
S Wizzem mám ještě nějakých 10 rezervací. 3/4 poposouvané, tak je před letem směním zpět na kredity.
No já mám Island na začátek července a trochu doufám, že ta situace bude o něco lepší. Mám ho za dobrý peníze a nerad bych ho rušil. Ale uvidíme podle situace...
Takhle mám Kazaň na začátek července a pomalu přestávám doufat, že Maďarsko otevře hranice a že Rusové budou vydávat víza. O měsíc později Kazachstán a ten samý příběh. Ono ani nějak moc nevěřím ani říjnovému Abú Dhábí s dubajským expem.
Michal napsal(a):Takhle mám Kazaň na začátek července a pomalu přestávám doufat, že Maďarsko otevře hranice a že Rusové budou vydávat víza. O měsíc později Kazachstán a ten samý příběh. Ono ani nějak moc nevěřím ani říjnovému Abú Dhábí s dubajským expem.
Tranzit přes MLR byl vždy povolený, ne?
Rusko se asi neotevře, to bych se dost divil.
U Maďarska pro občany V4 snad ano, ale byla/je tam nějaká zvláštnost týkající se v jednom směru MHD.
Michal napsal(a):Takhle mám Kazaň na začátek července a pomalu přestávám doufat, že Maďarsko otevře hranice a že Rusové budou vydávat víza. O měsíc později Kazachstán a ten samý příběh. Ono ani nějak moc nevěřím ani říjnovému Abú Dhábí s dubajským expem.
Abu Dhabí jsem si posunul na listopad a trochu doufám ještě v nějakou změnu, abych si to posunul na prosinec. Stále jsem trochu optimistický v tom, že většina Evropy bude na podzim proočkována a s testem to snad půjde. Ale kdo ví, třeba jsem fakt až moc optimistický a jediný, co mi možná tak vyjde je Santorini (kam vlastně ani moc nechci) na srpen za 30 éček (s flexem a teď i možností zrušení/posunutí zdarma).
S Abú Dhábí mi hýbli, tak to nechávám být do října. Čistě teoreticky by měl jít posun přes linku o 60 dní. Posouvat plánuji až případně pár dní před letem. Tohle desetieurovka zrovna nebyla.
Nejak nam Wizz zacal osekavat alternativne letiska, prisla dalsia zmena na moju Larnacu, ale minule sa tusim dalo vybrat ako alternativa Rhodos a Kreta, teraz uz nie je v ponuke nic len ta Larnaca.
najhorsie ze niektore nejdu nic ine len refundovat - kedze alternativne letiska nie su (v pripade takej Varsavy z Viedne je len ako alternativa Varsava z Budapesti) a ked teda uz toto akceptujem, tak nie su ziadne datumy...