Ahoj všem cestovatelům, chtěla jsem se zeptat, zda někdo ví, jak je to s letenkami zakoupenými teď u společnosti Wizzair. Pokud si koupím letenku na červen a situace se nezlepší - tedy buď moje země, nebo cílová destinace budou stále uzavřeny a nebude možné letět, vrátí mi wizzair peníze, popřípadě vystaví mi voucher na budoucí lety? Nebo se už teď chrání nějakou klausulí , že nepojistí žádné budoucí lety, které se kvůli Koroně nebudou moci uskutečnit? Děkuji moc, .
Ahojte Wizz machri, mal som na Veľkú noc booknutú PMI z VIE. Let bol posunutý, zrušený a ponúka mi na výber len to, čo aktuálne v tom čase ani nelieta :-/ Dá sa po spojení s infolinkou niečo vymyslieť? Ako ste na to išli? Myslíte, že by to šlo zmeniť za VIE - TFS alebo VIE - AGP? To je totiž jediné, čo v tom čase z VIE do ES lieta. V zozname mi to ale tieto letiská neponúka. Díkes
Alebo to prehod na budapest v maji a cakaj na zmenu :)
Ahoj, to je dobrý nápad. Jen to lítá jednou týdně. Takže vsázet na to, že opět změní časy a pak to vrátit zpět na Vídeň? Přemýšlel jsem, že zavolám a zkusím je překecat na odlet z Polských letišť. Co myslíte?
ano ja som to spravil tak, presunul na bud a potom to chcem hodit nazad na vie ak bude zmena. ak nie, nic sa nedeje, bud poletim alebo vratim wizzu kredit spat :)
Ahojte Wizz machri, mal som na Veľkú noc booknutú PMI z VIE. Let bol posunutý, zrušený a ponúka mi na výber len to, čo aktuálne v tom čase ani nelieta :-/ Dá sa po spojení s infolinkou niečo vymyslieť? Ako ste na to išli? Myslíte, že by to šlo zmeniť za VIE - TFS alebo VIE - AGP? To je totiž jediné, čo v tom čase z VIE do ES lieta. V zozname mi to ale tieto letiská neponúka. Díkes
TFS nemá význam zkoušet. AGP by jít mělo. Když se budou cukat, řekni že jiný lety nemají a chceš letět AGP, který je jediný možný
ano ja som to spravil tak, presunul na bud a potom to chcem hodit nazad na vie ak bude zmena. ak nie, nic sa nedeje, bud poletim alebo vratim wizzu kredit spat :)
Tak jsem to taky tak udělal. Na infolince to nechtěli přehodit ani na Budapešť.
Mám pocit, že když si člověk zakoupil letenku s flexem, mohl zdarma měnit jména cestujících, krom toho svého. Dnes jsem zjistil, že je to za 90 EUR. Máte s tím někdo zkušenosti?
Ne,wizz flex nikdy neumoznoval zmenu jmena zdarma. Existuje extra placena funkce "pridat jmeno cestujiciho pozdeji" za, tusim, 10eur/smer. Nutno koupit pri rezervaci letenky
Celkom slusna ponuka Marec 2022, Lvov - Larnaca 22,5€ RT (kupit ako separatne letenky) staci jedna zmena a je z toho Velka noc, mozno aj s odletom z Krakowa (ak Wizz dovoli)