Dá sa vypustiť posledný segment letu bez penalizácie leteckou spoločnosťou??
Zdravím, plánujem kúpu letenky AMS-WAW-SIN so spoločnosťou Lot, naspat tiež SIN-WAW-AMS. Otázka je či možem posledný segment vynechať WAW-AMS a vystúpiť vo Varšave a domov prísť autobusom na SVK. Normálne by to nemal byť problém, ale čítal som nedávno článok, kde Lufthansa pokutovala pasažiera za to, že nedokončil celý segment letu a vystúpil predčasne.
Vďaka za odpoveď
Vynechani posledniho segmentu je vzdy problem, zel... Da se to obejit, treba kdyz se cestuje s prirucakem, nebo je stop-over delsi dobu (moje zkusenost s BA pri ceste zpatky Male-London-Madrid, kdy jsem na prestup mel 11 hodin a vynechal jsem segment LHR-MAD), ale rozhodne to nebude lehke a kufr ti pujde az do cilove destinace.
Ta Lufthansa dělala problém, protože člověk měl u ní letenku A, kterou nevyužil celou, a hned další letenku B z místa, kde vystoupil.
Pokud si tedy s Lotem nekoupíš ve stejný den další letenku např. Varšava - Ostrava, mělo by to být s příruční zavazadlem OK.
No já už jsem se taky setkal s tím, že dopravce claimoval po zákazníkovi náhradu škody za nevyužitý poslední segment (i ve VOPkách na tuto situaci pamatovali v nějakém ustanovení). Náklady na vymáhání by ale převýšily vymáhanou částku, takže si myslím, že pošlou výzvu a pokud se nechytneš, vymáhat soudně to nebudou.
Libor napsal(a):To je uplnej nesmysl, pravne naprosto nevymahatelné.
LH jasně ukázala, že to vymahatelné je. Skončilo to u místního soudu, pokud to půjde k zemskému a ten učiní rozhodnutí, pak to bude mít nějakou váhu a ukáže možný trend. Prozatím do toho bohudík/bohužel přišly jiné události...
ďakujem všetkým za rady, tak to teda risknem, budem mať len príručnú batožinu, tak žiaden odbavený kufor nebude, inak tá cenová politika je fakt divná, spiatočná letenka AMS-WAW-SIN je skoro o polovicu lacnejšia ako WAW-SIN
U long-haul letů jsou přímé lety téměř vždy dražší než jejich varianta s pokračováním dále. Z vlastní zkušenosti potvrzuji, že nic neriskuješ, pokud máš jenom příruční. Přiletěl jsem do WAW ze SIN, na navazující let jsem nenastoupil a místo toho letěl do Prahy s ČSA. Je to rok zpátky a (pochopitelně) žádný problém. Lidí, kteří vynechají poslední leg jsou každý den tisíce.
LH si toho chlápka vybrala, protože z něj chtěla udělat odstrašující případ, ale nevyšlo jim to. Pokud vím, případ skončil loni na podzim. Berlínský okresní soud zamítl žalobu pro formální nedostatky a zároveň vyjádřil skepticismus, že by LH mohla po svých zákaznících požadovat příplatek za již zakoupenou službu, která nebyla plně využita. LH stáhla odvolání.
Pokud má někdo aktuálnější informace, nechť se s námi podělí.
@Breathe
Tak podle mě si ho LH vybrala hlavně proto, že vynechal poslední segment, ale měl tu drzost, že letěl jinam rovněž LH. To, že to nevyšlo u okresního soudu dle mého ještě nic neznamená. Ale nejsem právník. Jen selský rozum, Přece jen to je sousto, které určitě nerozhodne nějaký okresní soud.
cali napsal(a):
LH jasně ukázala, že to vymahatelné je. Skončilo to u místního soudu, pokud to půjde k zemskému a ten učiní rozhodnutí, pak to bude mít nějakou váhu a ukáže možný trend. Prozatím do toho bohudík/bohužel přišly jiné události...
Ale já jsem reagoval na ten poslední příspěvek. Ne na toho cestujícího u LH, který si u stejné společnosti koupil jiný let, tam je to jasně prokazatelné. Ale pokud jen nenastoupim na poslední segment z mnoha důvodu, i vymyšlených, tak jen to samotné nenastoupeni rozhodně nestačí k uplatnění nějakých sankcí.
S dobrým příběhem a trochou opatrnosti je to bez odbaveného zavazadla na 99,999999% v pohodě.
S odbaveným to při delším přestupu taky většinou projde. U normálních aerolinek se mě běžně ptají, kam chci kufr odbavit, a několikrát jsem si jej výslovně nechal odbavit jen do přestupní destinace. Mám tam schůzku, na kterou potřebuji dokumenty z kufru, ve volném čase se chystám mimo letiště a zavazadlo si znovu odbavím, apod. Nikdy jsem s tím neměl problém, ale nechci tvrdit, že nemůžeš narazit na vola.
které jsou obecně "ty normální" aerolinky, které to většinou neřeší?
já mám zatím osobní zkušenost se SATA, kde nebyl problém (ale měl jsem tam stopover přes noc)
Aby to některá aerolinka vůbec řešila, tak potřebuje mít nějaké důkazy (jako třeba ta Lufthansa). Pokud cestuješ jen s příručním zavazadlem a nedostavíš se, tak to nikdo řešit nebude, protože kdyby ano, tak mu každý řekne, že mu bylo nevolno a hotovo...někdy tomu brání tím, že má handling zákaz odbavit zavazadlo jen do přestupního letiště.
Jiná věc je cenová politika aerolinek na jednotlivých linkách.
u vlaků byla kdysi hodně promovaná trasa Praha - Ostrava, která vycházela levněji než jen Praha - Brno, nebo levněji než jen Brno - Ostrava.
Já jsem si několikrát nechal kufr odbavit jen na část cesty do Istanbulu (Turkish) a do Paříže (Air France). U long haulů se 2 přestupy se mne často ptají, jestli odbavit až do cíle. Tak předpokládám, že je možnost říct ne.
To je možné. Já jsem byl zase u Turkish v BKK na letišti svědkem situace, kdy cestující (rodina) chtěli odbavit zavazadla jenom to Istanbulu (měli letenku do Minsku) a na přepážce po nich chtěli doplatit rozdíl v ceně letenek.
Edit: Teď jak jsem nad tím přemýšlel, tak mi došlo, že to byla speciální záležitost a ty lidi možná neměli vízum do Běloruska.
Rozhodně na to nelze spoléhat a pokud cestuješ s odbaveným zavazadlem, je to vždy risk. Slyšel jsem i případy, kdy se lidé vymlouvali na nevolnost a vydání zavazadla při přestupu a byly požadavky na lékařské vyšetření a doplacení rozdílu ceny.
Mám myslím v tomto bohatou zkušenost, ale nikdy bych se neodvažoval svojí zkušenost nějak zobecňovat. Je tam vždy halda proměnných, které to individuálně ovlivňují a jediná jistota je prostě příručák.