Prodám Ryanair voucher
Ahoj nabízím voucher u společnosti ryanair v hodnotě 1025,88EUR = 28.211,7Kč
platný do 26.5.2021
prodám za 25.000kč
hezký den DAvid
Voucher od Ryanairu za 1000 euro? I kdyz bych vzal do uvahy treba koupi 4 letenek najedou, tak porad je to 250 euro Nejak si nemohu vzpomenout jestli jsem kdy koupil u nich letenku co byla pres 100 euro
Jinak uprimne jen 3000 Kc sleva ? A da se vubec s toho voucheru cerpat postupne ? Kdyz budu pocitat let 50 euro tak to je 20 letenek nutnych vycerpat prakticky za 10 mesicu ,kdyz poradne zacinaji litat az od cervence ...
Chce to vic podrobnosti a vyraznejsi slevu
S každou koupenou letenkou musíš koupit ještě jednu Davidovi. A na kurz nekoukej, ten už je taky jinde.
mikir napsal(a):Voucher od Ryanairu za 1000 euro? I kdyz bych vzal do uvahy treba koupi 4 letenek najedou, tak porad je to 250 euro Nejak si nemohu vzpomenout jestli jsem kdy koupil u nich letenku co byla pres 100 euro
Mikire, predstav si, ze existuji i lide, co cestuji i v sezone, o Vanocich apod. Bez nich bys ty nelital za par korun. To nic nemeni na tom, ze nabidka je extremne nevyhodna.
pokud vím, Ryanair vystavuje vouchery pouze na jméno, a to pak nejde změnit a tento cestující musí být součástí všech zakoupených letenek placených přes voucher.
Což tedy využitelnost voucherů ještě snižuje.
Čerpání postupně by mělě být možné, nicméně pořád je to zajímavé jen pro cestující stejného jména.
@ Libor ,bral jsem v uvahu i vanoce a hlavni sezonu a rodinu 4 lidi ...nerikam ,.ze takova castka neni mozna, ale natolik casto litam z Ryanairem .ze to musi byt umeni investovat u nich za 1 zpatecni cestu 1000 euro
ale je to jedno uz
@ goro .floodland jasne uz jsem si to uvedomil .. kdysi mi z rodiny venovali vanocni voucher ,byl na me jmeno , chtel jsem ho uplatnit na let manzelky a narazil jsem ..musi letetet i ten na koho to je napsane ...
Takze v podstate neprodejne ,predpokladam ,ze system voucheru byt z jinych duvodu zustava stejny