Jo můžeš zaplatit i za někoho jiného, podívej se dolů na T and C, je tam to, co ti cituju, bookovat musíš na svůj účet, ještě jsem to nezkoušel uplatnit, ale vzhledem k tomu, že je nepřenosný, tak počítám, že budeš muset koupit letenku i pro sebe.
Můžeš ho použít pro kohokoliv, ale sám musíš být uveden v na prvním místě v seznamu cestujících. Tak mi to bylo prezentováno v on-line chatu. Stejně tak ten nákup může provést kdokoliv jiný na svůj účet, ale tebe i tak musí dát na první místo. Takže když budeme rodina o 4 členech a já to koupím za 25k, tak můžu pro každého koupit letenku v hodnotě 5k + jednu pro tebe. :-) Edit: to jsem napsal blbě, voucher má vyšší hodnotu, ale ten princip je zřejmý.
tak nemylil som sa, tiez mam takto dva vouchery na kamaratove meno a ako sme skusali, tak musi byt cestujuci, inak ten voucher system nezoberie. A potom ako Michal zistil, voucher sa neda uplatnit na vianocne sviatky a novy rok.
Tohle je prostě neprodejný, protože nikdo nepotřebuje zrovna u ryanairu kupovat letenky za 20.000 aby ušetřil 10% z ceny. Navíc s velmi omezeným uplatněním. Můžeš to zájemcům vystavovat individuálně, ale při každé objednávce příjdeš až o 50% ceny.
Nejlepší řešení je proletět to sám s rodinou nebo s přáteli. Pokud sám opravdu v žádném případě letět nemůžeš nebo nechceš, tak se s nimi (rodinou, přáteli) domluvit, koupit letenky jim včetně sebe a rozumně vyúčtovat... Nevěřím, že bys do roka ve svém okolí nikoho nesehnal.
Nejlepší řešení je proletět to sám s rodinou nebo s přáteli.
Podle mně je nejlepší řešení zažádat si o refund přes chat a počkat, až Ryanair začne peníze vracet. Shodou okolností mi zrovna dneska přišel od Ryanairu email, že moje žádost o refund byla zprocesována a peníze budu mít na účtu za 5-7 dní.