Prestupy na letistich
Je jasne , ze se cestovani jeste nerozbehlo .presto nekteri uz asi leteli,tak polozim otazku ,kolik casu nechat na prestup ?
Konkretne me zajma Mnichov nebo Amsterdam riskovat treba v Mnichove jen hodinu a ctvrt ? Jednalo by se o let na jedne letence s klasickou spolecnosti ne s low cost a let je v ramci EU
V Amsterdamu je sice hodina a pul ale tam jde o kombinaci low costu a klasicke spolecnosti
Mozna blby a zbytecny dotaz ,ale s klasickymi splecnostmi litam malo , tak se ptam , kdyz bych treba v tom Mnichove nestihl ten prestup , daji mi dalsi let ( jedna se o Lufthansu )
Pripadne kdyz by byl prvni let zrusen ?
Ten Amstr je asi na me triko ...tam to je asi jasne
Diky za nazor
Tak zrovna v Mnichově jsem měl na přestup cca půl hodiny - na jedné letence s Lufthansou/Oman - při příletu z Prahy nás u letadla čekal extra bus, který nás promptně odvezl k navazujícímu letu. Akorát zavazadla to nestihla... :-)
Jasne ale to nebylo asi dobe COVID - 19 , o zavazadlo nejde letel bych jen s kabinovym Mnichov znam spis jen s priletu tam a cesty na nadrazi , jake ted mohou byt zdrzeni pri priletu a naslednem odletu nevim ..
Ahoj, kdybyste plánovali let na Hawai, která varianta na přestup by vám přišla teď nejmíň riziková?
a) v Amsterdemu 2:25 hod čas, směr Seattle
b) na Heathrow čas 1:55 hod, přílet na terminal 3, odlet z terminálu 5, tuším taky seattle nebo los angeles
c) na Heathrow priletet večer předem a k odletu do usa se dostavit v klidu dopoledne
Předpokládám,že kufry budou odbaveny do USA, kde si nechávám 4 až 5 hod času na přestup, min mi přišlo riziko, tam mi je odbavi na poslední úsek na Hawai.
Dekuji
Podle mě je to úplně jedno, těch letadel bude létat tolik, že kdyby vám to náhodou uletělo nebudete na další letadlo čekat moc dlouho.
C je zbytečnost
V roce 2011 a 2017 jsem letěla do HNL přes LHR a LAX, vždy cca 2 - 2,5 hodiny na přestup, bylo to v pohodě. Ovšem nejvíc se mi líbil let s Korean Air v roce 2012, z PRG do Soulu (ICN) a odsud asi po 3 hodinách pak přímo do HNL s krátkou přestávkou v Tokiu (NRT). Nevím, jestli tuto linku ještě Korean Air nabízí.
Petr76 napsal(a):Cholera nebo tyfus. Kam se letí z Heathrow? LAX?
Seattle nebo LAX, v případě LAX je na přestup o 10 min víc a cena letenky ne k 3000 na osobu vyssi
Asi to tak udělám, pořád je tam víc času na přestup a za půl roku bude na AMS třeba situace stabilnější.. tak dik