Vueling refund za zruseny let
Ahojte, riesil niekto financny refund od Vuelingu za zrusene lety?
Nam zrusili let VIE-Florencia v septembri (kupovane este v januari) a ako moznost uviedli prebookovanie, alebo voucher, s tym ze teda ak chceme financnu kompenzaciu, treba zavolat. Predpokladam, ze dovolat sa nebude uplne jednoduche, tak sa najprv spytam ake mate s refundom od vueling skusenosti? Viem, ze za tejto situacie je narok na full refund, ale zaujimala by ma prax (zrusili nam takto letenky aj KLM aj Austrian s tym ze bude refund a uz 4 mesiace nie je...) pokial to ma byt o tom istom, uz radsej vezmem voucher, aj ked prave od vuelingu ho vazne nepotrebujeme.. kazdopadne, hocijaka skusenost pomoze. Dakujem!
Dovolat se tam je absolutně nemožné - zkoušeno x-krát v různou dobu a nic ..
Takže mám v ruce voucher na 300 euro,který vzhledem k situaci pochybuji že využiju.
Já řešil refund v dubnu a dovolal jsem se, na lince jsem čekal +-15 minut, prachy přišly po 8 týdnech.
Ted jsem tam volal, spojen během 5 minut, refund vyřešeny a ze peníze pošlou do 7 dní. Potvrzeni mi pan poslal i na email. takže super. :) volal jsem na +34931227222
Tomnacestach napsal(a):Ted jsem tam volal, spojen během 5 minut, refund vyřešeny a ze peníze pošlou do 7 dní. Potvrzeni mi pan poslal i na email. takže super. :) volal jsem na +34931227222
Jak to dopadlo, přišly už peníze?
Nebo máte někdo aktuální zkušenost? Díky
Měl jsem letenky na 1. 5. Koncem července jsem volal na jejich italské číslo. Čekal jsem asi 15 min na spojení a peníze přišly do týdne.
Zruseny let na kveten. Refund reseny v cervnu, dovolala jsem se hned, penize prisly po cca dvou mesicich
Zkoušel někdo refund v poslední době? Nám odmítli vyhovět... Díky
EDIT: Ve správci rezervací na Vuelingu mám "Pending refund", tak nevím jestli to jde správným směrem, nebo je to takhle napsané u všech. Náš let operoval LEVEL.
davjano napsal(a):
Zkoušel někdo refund v poslední době? Nám odmítli vyhovět... Díky
EDIT: Ve správci rezervací na Vuelingu mám "Pending refund", tak nevím jestli to jde správným směrem, nebo je to takhle napsané u všech. Náš let operoval LEVEL.
Minulý týden mi byl zrušen let do Barcelony na 15. září, zpáteční ještě do teď zůstal v booking ale běží na něm pending refund.
Nicméně pending refund až potom, co jsem se dovolal a vysvětlil že chci vrátit peníze. Pán řekl, že není problém a přišel mi hned email že mi přijdou peníze za první zrušený let, teď čekám ještě na ten zpáteční.
Takže peníze zpět získat jdou :-)
Tak my jsme volali asi 4x a pokaždé nás buď odmítli s tím, že si to máme vyřešit přes LEVEL (ale kupovali jsme to přes Vueling), nebo nás přímo odpojili v půlce hovoru. Email žádný neposlali. To jsme fakt jediní s takovouhle negativní zkušeností?
Ahojte, ja som volala na cislo +34931227222 (dakujem tomnacstach!!!) tam som sa dovolala (na ich oficialne cislo nie) a slo to viac menej bez problemov- sice sa snazili tiez vnucovat voucher, ale ked som povedala ze chcem refund, tak uz dalej neriesili a peniaze prisli cca. do tyzdna. drzim palce aby to aj vam ostatnym vyslo a dakujem za rady
davjano napsal(a):
Jak to dopadlo, přišly už peníze?
Nebo máte někdo aktuální zkušenost? Díky
ano peníze opravdu přišli ihned a vše bylo ok :))
Nevíte prosím jak je to teď aktuálně?
Žádal jsem o vrácení peněz za rezervaci (výrazně posunuli termín letů), přišli mi peníze jenom za let tam (a ne za let zpět). Let zpět na webu visí ve stavu "Pending refund", už 2 měsíce. Na maily nereagují. Na lince se mi nedaří spojit s živým člověkem (ať se proklikávám jak se proklikávám automatem, vždy končím na tom že jestli si chci informace poslechnout znovu, ať zmáčknu jedničku a jestli chci hovor ukončit, ať zmáčknu dvojku :-) ).
Nevíte jak se k nim dostat? :-)
Franta napsal(a):Nevíte prosím jak je to teď aktuálně?
Žádal jsem o vrácení peněz za rezervaci (výrazně posunuli termín letů), přišli mi peníze jenom za let tam (a ne za let zpět). Let zpět na webu visí ve stavu "Pending refund", už 2 měsíce. Na maily nereagují. Na lince se mi nedaří spojit s živým člověkem (ať se proklikávám jak se proklikávám automatem, vždy končím na tom že jestli si chci informace poslechnout znovu, ať zmáčknu jedničku a jestli chci hovor ukončit, ať zmáčknu dvojku :-) ).
Nevíte jak se k nim dostat? :-)
Po mě to chtělo dát online refund request separátně za let tam a zpátky (tj. vyplnit dva různé formuláře). Dvakrát... Ale po druhém vyplnění už peníze vrátili během pár dnů.
Ahoj všem, můžu se prosím zeptat, zda je možné získat refund i na zpáteční letenku (obě cesty), i pokud pouze čas jednoho letu byl změněn? Změna je natolik velká, že se nám vůbec nevyplatí letět. Máte s tím někdo zkušenost?
Díky!