Sháním letenku do Genoa s odletem v říjnu 2014
Ahoj, poradili byste mi prosím nejlevnější letecky spoj (Praha+ blízká odletová letiště) do Genoa (itálie) s odletem 14.10.2014 v ranních hodinách (potřebujeme tam být do 14h.) Jsme 4 osoby (2dosp.+2děti). Zpět odlet z Genoa 25.10.2014 v odpoledních hodinách(neurčeno). Moc děkuji
Ahoj Pavlíno,
nejlevněji vychází let z Mnichova se společností Lufthansa (lufthansa.com). Akorát je tam návrat dopoledne. Odpolední (levný) je již vyprodán.
Ahoj, díky za odpověď, lufthansa je asi dost drahá, myslela jsem spíše levné nízkonákladové, není to zase tak daleko autem, ale kdyby byl levný spoj, určitě letět.
Ahoj Pavlíno,
Luftahnsa (1h15min) létá přímo a cena za 4 letenky je 15 tisic +. Dá se ušetřit ještě odletem v odpoledních hodinách o den dříve.
Není výhodnější letět do Milána nebo Bergama a následně dojet zbylých 150 km vlakem? Přijde mi to jako finančně nejvýhodnější varianta pro odlety z Prahy? Ceny jsem nezjišťoval
Pavlino,
levnejsi alternativa nez Mnichov asi nebude. Dalsi moznost je letet do Milana, coz uz by nemuselo byt tak drahe a jet do Janova vlakem. To bude urcite levnejsi kombinace nez vlak/bus do Mnichova a pak letet.
Dival jsem se jen na spojeni tam. Ranni let s CSA na Malpensu vychazi asi na 50 euro za osobu. Vlak z Milana do Janova jede hodinu a pul az 2 a stoji 9 euro za Intercity a min za regionalni. A prihod neco za dopravu z Malpensy a jsi +/- na 70 euro za osobu a jeden smer. Muzes alespon priblizne porovnat a autem.
Tipuju, ze do janova se chcete dostat kvuli lodi? My toto absolvovali jako let do Milana, kam jsou jedny z nejlevnejsich letenek a pak vlakem, coz bylo nejakych tusim 30-40 EUR... pokud mate moznost autem, tak bych urcite jel ve 4 autem, jelikoz i s nejlevnejsimi letenkami, kde budete muset platit za zavazadla a vlak se pod nejakych 14 s vlakem z letiste atd nedostanete