Únor 2015 Bangkok
Ahoj. Nevíte o nějakých levných letech do Bangkoku v polovině února příštího roku? Odletové letiště může být kdekoliv v Evropě, ale nejlépe Praha nebo Vídeň. Děkuji.
Tak zkus tu akci s China Southern airlines. Praha - Bangkok - Vídeň nebo Praha - Bangkok - Mnichov. Prodej do konce září. Sice dva přestupy, ale cena kolem 13t.
Jeste bych s nakupem vydrzel...okolo Vanoc se urcite neco objevi. Taky chcu v unoru nebo breznu Bangkok...minulej tyden byla akce z rima.... za 9600kc cca.... ale to bylo jen do konce roku. Zatim co to sleduju tak se nic dobryho krom te china air neobjevilo....
Ahoj, hledám letenky pro šest lidí na únor 2015. Budu ráda za tipy, zdá se mi že za poslední týden nějak podražily a nevím, jestli má cenu s koupí ještě vyčkávat.
Ahoj,
my bychom taky rádi letěli někdy v rozmení 2.-4. února + - 3dny. na cca 21 dní.
celkem 4 letenky
nebo Březen - s nejpozdějším návratem 28.3.
Ahoj, sháním něco podobného, dvě letenky od 28.1. do 20.2. +- 3 dny z Prahy do Bangkoku. Teď je tedy akce na letenky, ale s odlety březen a dále a to mi nevyhovuje. Bohužel dřívější akce od Aeroflotu a Ukraine international jsem prošvihl, tak doufám, že ještě bude nějaká akce. No kdyby jste někdo něco objevil budu moc rád. Díky Tomáš