Sleva Cyber Special až 140 PLN na cenu letenky (nikoli taxy a poplatky). Například letní Gruzie z Krakova za bezkonkurenční cenu 2.5k po slevě. V ceně příruční zavazadla. Kód pro letenky z Polska Z1HRUQTUM2R0 .
Sleva Cyber Special až 140 PLN na cenu letenky (nikoli taxy a poplatky). Například letní Gruzie z Krakova za bezkonkurenční cenu 2.5k po slevě. V ceně příruční zavazadla.
No nevim, jestli je to nejaka bezkonkurencni cena, Wizzair mival bezne Gruzii okolo 500 - 800 Kc, dokonce i z Prahy, pripadne Wroclawi a dalsich polskych mest. Ted tam lety prerusil, ale pristi rok ocekavam, ze lety do Kutaisi budou opet bez problemu za par stovek, sam jsem takhle letos v breznu letel. A Gruzii vrele doporucuju!
S Wizzem v červenci-srpnu ani náhodou, to u nich letenky obvykle stojí několik tisíc, a to nemluvím o tom, že si musíš připlatit těžké love za klasické kabinové zavazadlo. V zimních měsících jsou letenky do Gruzie za hubičku, sám jsem letěl v prosinci za 76 zlotých z Katovic.
No nevim, jestli je to nejaka bezkonkurencni cena, Wizzair mival bezne Gruzii okolo 500 - 800 Kc, dokonce i z Prahy, pripadne Wroclawi a dalsich polskych mest. Ted tam lety prerusil, ale pristi rok ocekavam, ze lety do Kutaisi budou opet bez problemu za par stovek, sam jsem takhle letos v breznu letel. A Gruzii vrele doporucuju!
Tak nám to pak v podobném červencovém termínu nezapomeň ukázat;-)
Já s nimi řešil refund loni 2x a vždy peníze bleskově na účtu. V prvním případě do 14 dnů (červenec), ve druhém (říjen) za 3 dny. Navíc super komunikace s českým zastoupením.