[U2] Praha - Tenerife 1.996 Kč
Mně to přišlo jen pro jednu rezervaci, pro tu druhou nic, ta je taky po únoru, což mě sere, protože tam je toho hodně :(
Easyjet - zkušené(rozuměj starší) letušky povětšinou britské provenience, kde již od pohledu poznám pohlaví, velké (rozuměj ještě donedávna normální) kabinové zavazadlo v ceně letenky, velkorysý přístup k přebookování zrušené letenky na libovolnou trasu na libovolný datum, přehození letenky zdarma do 14ti dnů před odletem, žádné ofuky s refundy, dobře naceněné odbavené zavazadlo, vzorně se o tebe postarají když zůstaneš trčet na letišti (cancelled flight když už čekáš na letišti na svůj let myslím), prostě jen samá pozitiva a sociální jistoty. Sbohem Easyjete, přecházím do náruče vydřidušké maďarské společnosti, která má sice nezkušené, ale zato pěkné letušky, mají poměrně dost flexibilní letenky za dobré ceny, jinak tam člověk platí i za pozdrav a snad 40% revenues dělají na neletenkových věcech (sedačka, priority atd). Bylo nám spolu dobře, ale je čas jít o dům dál. Sbohem EZY, no nazdar W6.
No vidíš to :-). A já proč jsem s nimi letěl jen jednou. A ty jsi mi to teď tím detailním popisem personálu (myslim v letadle) objasnil :-). Hurá W6. Kašlat na sedačky a priority.
Taky jsme litali ve vetsine pripadu s Easyjetem, prave kvuli 4 kabinovym zavazadlum, kdy nam vychazeli levneji jak Ryanair. Dobry to bylo, i kdyz z Berlina. Skoda velka.
Nikdy jsem nepotřeboval jiné, než malé kabinové zavazadlo, takže určitě ty kvality letušek jsou důležitější 😁
Nevím, nemám v praxi vyzkoušeno, ale když se já i žena umíme sbalit do batohu (20l, malé příruční zavazadlo), tak nevidím důvod, proč by se do něj nemohly vejít věci i pro dítě? I to dítě má svůj batoh, ne? (Neuvažuji nemluvňata, jasně.) Nebo toho potřebuje výrazně víc než dospělý?
No to prave nefunguje, deti (7 a 8) maji vic obleceni (vic se uspini), jak my dospeli, veci na plavani, snorchl, lopatky na pisek, zupan apod.😂Bez techto veci by delaly na plazi nevim co. Ma kazdy svuj klasicky prirucak. A je to tak tak.
Andreko, přesně, pro rodinu na delší pobyt s normálním kabinovým zavazadlem vycházeli cenově nejlíp. Já se na 14 dní do mini batůžku nesbalím, ten je tak na zrcadlovku, a nosit budu co?
Ne každej lítá jenom na víkendy
mirjur napsal(a):Nevím, nemám v praxi vyzkoušeno, ale když se já i žena umíme sbalit do batohu (20l, malé příruční zavazadlo), tak nevidím důvod, proč by se do něj nemohly vejít věci i pro dítě? I to dítě má svůj batoh, ne? (Neuvažuji nemluvňata, jasně.) Nebo toho potřebuje výrazně víc než dospělý?
Máš děti? Notabene dcery?
No kazdopadne to pro nas znamena vyrazne zdrazeni letenek a loveni v jinych vodach, protoze jestli zustane ta cenova hladina letenek u nich stejna, tak nebudou “levni”.
Bič boží napsal(a):Easyjet - zkušené(rozuměj starší) letušky povětšinou britské provenience, kde již od pohledu poznám pohlaví, ...
Tak na letusky v BA urcite nemaju, aspon nie tuto (mozno ich je tam viac takych) :D
cali napsal(a):Máš děti? Notabene dcery?
psal jsem, že nemám zkušenost... ale dcery jsou podobné ženské jako manželky, ne? :-)
Ve vlakne EasyJet je to rozebirane , nejak jsem to moc nepochopil jak to mysli s tim kdyz si koupim sedadlo v predu nebo s vetsim mistem pro nohy
A jinak k tem vecem a mnozstvi na litani mezi Irskem a CR neotrebujeme ani ja a ani zena vic nez ten maly batuzek me prochazi 25 l a zene dokonce 30 l Ovsem kdyz letime ne na 14 dnu ale na tyden k mori tak snorchl .brejle ploutve notas . obleceni nejake ty mapy ,pruvodce .. proste to klasicke zavazadlo s 10 kg potrebujeme kazdy ,na druhou stranu staci i na 14 dnu ,pochopitelne i maly batuzek k tomu .takze u FR to znamena priority takze jsem zacal minimalizovat prestupy coz znamena jet s CR nekam vlakem na odlet ,nebo se sejit nekde kam staci s Irska i CR jeden let (vetsinou pripad letu mimo Evropu ) S EasyJet se mi prave libil ten klasicky rozmer kabinoveho zavazadla i kdyz jsem nekdy brblal ze muze byt jen jedno a nic k tomu, obcas neco proslo
Pokud s toho ustupuji tak prakticky padaji hodne z meho zajmu Z Wizz jsem uz neletel hodne dlouho a s EasyJet byl naposledy let pred 2 roky .takze to vypada jeste zvyrazneni pozice Ryanairu ,letos ani s nikym jinym let nemam