[TP] Lisabon - Brazílie, Kanada, Mexiko, Mosambik, USA od 1.584 Kč OW
Přes G2G z GF za 1.584 Kč. Jako základ nějakého RTW ideální .-)
Brazílie: Belém, Fortaleza, Macéio, Recife, Salvador
Kanada: Montréal, Toronto
Mexiko: Cancún
Mosambik: Maputo
USA: Boston, Chicago, Miami, New York, San Francisco, Washington D.C.
Tohle mě zaujalo, ale mám už na listopad Kapské Město. Pokud by měl někdo zájem na týden - 10 dní ( Brazílie, Cancún, případně Miami) 09-10/2021 tak bych se přidal na takové to plážování, popíjení a ochutnávání.... případně i nějakou větší akci.
U té Brazílie lze i open jaw.
https://www.fly4free.com/flight-...-free-2-2/
Ceny jsou to skvělé, ale možná bych místo za 1500 od Gotogate nebo Mytripu preferoval za 2000 přímo od TAPu. Na novou RTW s trochou odvahy jako stvořené.
Jan Vidim napsal(a):Dají se z toho udělat zpátečky za nějaký normální ceny?
Co jsem koukal, tak vůbec, ať už jako zpátečka nebo 2x one way. Kdyby lítal Norwegian, tak by to šlo vzít zpátky s nima, ale už to mají asi spočítaný...
Od pšonků je akorát tip na ORD-ARN za 2.675 Kč přes TAP, případně jsem našel IAD-HEL za 2.544 Kč nebo BOS-CPH za 3.461 Kč. Možnosti jsou! Kdo chce cestu pojmout jako cíl, tak z toho může vzniknout zajímavá levná skládačka, neboť třeba z CUN jsou jednosměrky do USA za babku.
[/citace]
Kdyby lítal Norwegian, tak by to šlo vzít zpátky s nima, ale už to mají asi spočítaný...
[/citace]
No podobné ceny na mě působí dojmem, že to za chvilku bude mít spočítaný i TAP :-)
niemandos napsal(a):
Kdyby lítal Norwegian, tak by to šlo vzít zpátky s nima, ale už to mají asi spočítaný...
[/citace]
No podobné ceny na mě působí dojmem, že to za chvilku bude mít spočítaný i TAP :-)
[/citace]
My o vlku... https://www.aerotelegraph.com/re...Rr59VxuA44
Tahle akce mi přijde od TAP docela chytrá. Letadla na dálkových linkách mají skoro prázdná, zlevní jen jeden směr část těch sedadel obsadí. Mají promo, publicitu a nestojí je to tak moc a na své si přijdou u zpátečních cest.
Nákup CPT mi přijde s minimálním rizikem. Problém by byl snad jedině, kdyby tam člověk po příletu uvíznul z důvodu ukončení letů.
Snad to zvládnou, zase pro Portugalsko je TAP hodně důležitý, udělá se všechno pro to, aby přežili. Spojení na ostrovy by možná nahradil Ryan nebo easyJet, ale do Brazílie a bývalých kolonií těžko.
I bez informace o možném likvidaci bych po zkušenostech do TAP nešel, i když ty destinace a ceny vypadají skvěle. Komunikace s TAP naprosto tragická, přístup maximálně protizákaznický.
Já myslím, že v příštím roce dojde ke kompletní změně fungování leteckého byznysu a dají se očekávat fúze. Velký počet ztrátových národních aerolinek bude jako obchodní model překonaný a začnou vznikat globální aerolinky. Minimálně u evropských dálkových linek.
TAP pokračuje - Cancún nabízí i jako RT z okolí (možná i PRG?).
https://www.fly4free.com/flight-...-portugal/
Off toppic: Po pravde kdyz vidim jak to TAP co 3 dny dava promo na zajimave destinace po celem svete, odlet prevazne brezen a pozdejsi mesice, nechava me to tezce chladnym. Vzpominam si na zdejsi bourlivou diskuzi ohledne TAP a nefukcni refund, prakticky je to nekontaktni spolecnost. Ve spolecnosti nikdo nebere telefony, call centrum neni, bez reakce na emaily a chargeback banky se tahl mesice, tezko rici s jakym vysledkem tito lide dopadli. Muj osobni tip tip je, ze stejne jako Norwegian se potaci pred bankrotem a chybi jim cash na vse.
To je sice pravda, ale která společnost s výjimkou evropských lowcostů je na tom dnes dobře? Každý přežívá jen z finančních injekcí a za rok tady už být nemusí Kupovat něco začátkem roku může být s ohledem na Covid také problém. Mám Kapské Město za rok, když to nevyjde tak počítám s chargebackem. Žádný velký risk to není.
Jako že když vyhlásí bankrot, že to není žádný risk 😁
Nevím jak dopadlo to včerejší hlasování parlamentu v Portugalsku, třeba Cali najde. Je to kluk šikovný.
Na bankrot se chargeback vztahuje. tohle je úplně v pohodě, kupováno napřímo, v CZK, odlet z Prahy, podléhá EU právu.
Na jaře jsem tahala peníze z čínských aerolinek, kupováno přes pochybné řecké servery s kurzovým rozdílem a odletem z Mnichova...
TAP opět jede - aktuálně Brazílie - ani nestačím ty longhauly kupovat...
https://www.fly4free.com/flight-...lo-brazil/