Corendon: Rezervuj nyní, zaplať až před odletem!
Corendon má celkem zajímavé promo, ve kterém nabízí tři druhy slev, přičemž nejnižší sleva je na letenky, které lze pouze rezervovat, a pokud opravdu budete chtít letět, letenky uhradíte nejpozději 6 týdnů před odletem. Druhá vyšší sleva je na částečně předplacené letenky, 25 EUR za let, úhrada zbývající částky nejpozději 4 týdny před odletem. V případě zrušení rezervace před tímto termínem bude záloha vrácena. Třetí nejvyšší sleva se vztahuje na letenky, které uhradíte hned po rezervaci.
Podmínky akce, trvání, výše slev podle období atd. https://www.corendonairlines.com...g-campaign
Sleva je samozřejmě nezajímavá, ale možnost bezplatné rezervace stojí za zvážení, třeba na podzimní cesty.
Příkladně trasa Vídeň - Kayseri ( Göreme - Cappadocia) na září za 86 EUR zpátečka.
Lukasi, urcite zajimava nabidka i kdyz to neni Ryanair -)) Oovsem dival jsem se na nejake odlety na podzim k mori coz by davalo ten smysl jak pises o te rezervaci zdarma, ovsem nic pod 100 euro jsem nenasel ,,,,a to uz jsem ten limit hodne zvednul i kdyz si moc neumim predstavit davat za zpatecni letenku po Evrope kdykoliv v roce vic jak tech 70 euro odkudkoliv
Mozna ty hory ,nebo nejake malo letecky obsazene misto
Tak minimálně Kanáry z Norimberku nejsou k zahození, za 3,6 zpátečka na léto je celkem fajn cena, když vezmu v úvahu, že teď nemusím nic platit, nikde zadávat číslo karty atd. Podle vývoje situace se jednoduše mohu rozhodnout měsíc a půl před odletem, zda do toho jdu nebo ne, zda třeba bude povinnost očkování pro vstup do země, zda se neobjeví mezitím něco levnějšího, zda tady ještě v té době vůbec Corendon Airlines bude atp.
Nic neriskuješ, naopak můžeš získat ;-)
Tak v lete jsme na Kanarech nikdy nebyli a 3600 Kc nebyla letenka snad ani v Silvestrovskem terminu ,ale s tim ostatnim mas pravdu ,clovek nic neriskuje tak proc ne Asi spis moje povaha ,kdy nerad neco rezervuju , kdyz mam pocit ze to stejne neuskutecnim ,stejne tak nerusim vetsinou bezplatne rezervace u booking,comu Letosek .ale je tak divoky ,ze nejake ohledy na neco,k nemaji smysl
Ahoj všem, chci se zeptat, jestli jste někdo letěl s tureckou společností CORENDON AIRLINES. Koupila jsem si od nich promo letenku a při rezervaci jsem si dokoupila zavazadlo. Jen jsem si nevšimla, že zavazadlo kupuji jen na zpáteční cestu. Zavazadlo stálo 10 Eur a tato částka se objevuje ve faktuře. Dodatečně jsem si dokoupila odbavené zavazadlo za 35 Eur, ale nikde nevidím tu částku. Ani na faktuře, ani v rezervaci. Mám jen bankovní potvrzení o zaplacené částce. Má s tím někdo zkušenost? Objeví se to třeba až na letence? Děkuji za odpověď
Já si koupil to 2x 10€ kabinové, je to i na faktuře na oba směry, ale ukazuje se v rezervaci jen při cestě tam, tak v tom asi spíš mají jen bordel. Ale jestli vám nepřišlo ani emailem potvrzení o tom dokoupení a není to v rezervaci, tak je raději kontaktujte. Mají tuším anglické i německé operátory. Možná platba neproběhla a nemáte nic :-)
Ačko: před chvílí jsem tvůj příspěvek nahlásila jako nevhodný🤣 Tak to se moc omlouvám, protože není nevhodný, ale blbě jsem se uklikla. Ta platba deset Euro za let z Norimberka na Gran Canaria to vidím v potvrzení rezervace,.ale Těch 35 Euro nevidím, ale je pravda, že v emailu mi přišlo nějaké potvrzení o platbě 35 euro Takže si to prostě vytisknu a na letišti jim to když tak omlátím o obličej
Ahoj, letím už tohle úterý, 11.4. Půjčení auta od půjčovny Autoreisen a tradáááá :-) Za týden zpět a jen vybalím, přeperu a valím Turecko Dalamán. Ale to už letím z Ryanair. Tam už mám pár letů za sebou.
Já 8-18, tak se přecejen potkáme na cestě zpět :D Máme 2 místa v autě do Prahy, kdyby byl zájem, pojedeme ještě v noci po příletu :)
Ahoj....tak jak to šlo??? Zítra letíme a opravdu na letence není žádné zavazadlo. Díky za nabídku, my pokračujeme z Plzně na Písek.
Ahoj, asi píšu pozdě, ale všechno v pohodě. Nekoukali na velikost zavazadel - ty malé 3 kg tam někteří lidi měli i jako krosny a dávali je nahoru :D Kdybych to věděl, tak ani nekupuju ten cabin bag. Já s ním prošel a ani se na něj nepodívali, těžko říct, jestli jí vůbec někde vyskočilo, že ten kufřík můžu mít. I tak jsem měl místo 3 kg asi 7 a ten kufřík místo 8 tak 12, tak jsem rád :D
Ahoj, chceme udělat checking z letiště Gran Canaria do Norimberka a píše mi to, že check-in jde udělat pouze na letišti. Jak to máte vy? Odlétáme zítra 18 dubna
To stejné a evidentně většina lidí na přepážce check inu taky naštvaná :D Ale tak co by člověk chtěl za tu cenu.. nakonec oba lety tuším na minutu přesně, letěl bych s nimi příště znova. Nakonec jsem nabral i spolujízdu z Nur letiště přes blablacar :D PS: Nekontrolovali cabin bags ani na kanárech, tzn. projde s cabin kufrem i ten co si ho nepřikoupil za 10€ a neměří nikomu váhu žádných zavazadel, vypadalo to, že ani nemají info co má vůbec jaký zákazník za zavazadlo.
ahoj, my jsme měly naskenovaný displej mobilu a kdyby chtěli nějaký peníze, tak jsme byly rozhodnuté, že je tím mobilem zmlátíme :-) jo...dobře to dopadlo, jen to bylo dlouhé s tím mezipřistáním a Němci jsou docela hluční. Ale jinak vpoho. Aspoň budu vědět jak příště, letěla jsem s nimi poprvé. Tak cestování zdar:-)