Zajímavá sleva u bravofly, je třeba mít nastavený Google Flights na Norsko a norské koruny. Cena OSR-PRG u LOTu 1.150 Kč, na BF 252 NOK, úspora přes 500 Kč ;-) Opačný směr je za 272 NOK, zpátečka za 464 NOK. Platba jakoukoli kartou by měla být bez poplatku, zkoušel jsem vyplnit MC debit. .
Vychází to tak, i když kupuješ přes google.com/trips. Bravofly mi poslal všechny údaje, takže můžu s rezervacema volně nakládat, je to na moje jméno...
Tak ja vim panove ,ze byste chteli aby za tim kniplem byl mikir ,nebo aspon vedle vas ,nebo vam dela toho stewarda a nosil ten chlast ,ale to neklapne i kdyz polsky umim obstojne a do Maxa me zase SW nevezme ,protoze nejsem jejich cenova skupina :-))
Tak asi podnikum je to jedno a ti lidi to maji jako sluzebku a maji to zaplacene tak proc by neleteli nebo se treba boji vlaku ,ze to v nem chytnou
Jde si v LOT koupit nejake jidlo nebo piti ?aby se rouska dala sundat ? Nebo si clovek koupi neco na gate a pak muze tech 50 minut popijet nebo jist a muzou mi polibit prdel -)
Tak asi podnikum je to jedno a ti lidi to maji jako sluzebku a maji to zaplacene tak proc by neleteli nebo se treba boji vlaku ,ze to v nem chytnou
Jde si v LOT koupit nejake jidlo nebo piti ?aby se rouska dala sundat ? Nebo si clovek koupi neco na gate a pak muze tech 50 minut popijet nebo jist a muzou mi polibit prdel -)
mozno stale davaju zdarma keksik Princ Polo, to by sa dalo jest 50 minut .. aj keby to bolo zvlastne
Dávají buchtu a vodu, takže pokud je člověk dostatečně omezeny sobec, tak může být bez rousky skoro cely let. Co jsem viděl, když jsem linku opakovaně využil, tak žádný "mikir" se mnou neletěl.
Vyborne , ja jsem radeji odepsal do Mikirova sveta -)) Pul stranky o tycinkach, to by clovek neveril jo a o buchte a balene vode a mozna i o keksiku Princ Polo :-)) To se musim zepat O Learyho jestli neplanuje taky nejakeho Prince ,ze by me mohl angazovat a Polo by mohlo jit vyhrat v losech,,,-)) a zase musel Mikir prispet do mlyna k oziveni zabavy :-))