Zajímavá sleva u bravofly, je třeba mít nastavený Google Flights na Norsko a norské koruny. Cena OSR-PRG u LOTu 1.150 Kč, na BF 252 NOK, úspora přes 500 Kč ;-) Opačný směr je za 272 NOK, zpátečka za 464 NOK. Platba jakoukoli kartou by měla být bez poplatku, zkoušel jsem vyplnit MC debit. .
Zajímavá sleva u bravofly, je třeba mít nastavený Google Flights na Norsko a norské koruny. Cena OSR-PRG u LOTu 1.150 Kč, na BF 252 NOK, úspora přes 500 Kč ;-) Opačný směr je za 272 NOK, zpátečka za 464 NOK. Platba jakoukoli kartou by měla být bez poplatku, zkoušel jsem vyplnit MC debit.
Pro doplneni, na cenu okolo 650 Kc za let OSR - PRG je mozne se dostat i s prikoupenim nejakeho letu po Polsku prubehu roku v ramci multicity. (Vyzkouseno napriklad OSR - PRG, WAW - RZE ... celkem 1300 Kc primo na webu LOTu).
Pro doplneni, na cenu okolo 650 Kc za let OSR - PRG je mozne se dostat i s prikoupenim nejakeho letu po Polsku prubehu roku v ramci multicity. (Vyzkouseno napriklad OSR - PRG, WAW - RZE ... celkem 1300 Kc primo na webu LOTu).
no a k čemu mi pak bude ten let WAW-RZE když zaplatím 1300? muzu poprosit o vysvetleni, moc nechapu, diky :)
Nemusi jit jen o vnitrostatni let z WAW do RZE, ale treba i do/z KRK, KTW, WRO, GDN atd. treba nekdy pozdeji v prubehu roku. Obcas se to nekomu hodi. Dale take lety z Vidne do Varsavy byvaji za 10 euro (Ryanair, Wizzair).
No já koupil nečekaně PRG-OSR :-). Nikdo se nepřidal, tak si udělám zážitkový let sám při cestě ze služebky v Praze. Holt to vezmu přes Ostravu. Jen špekuluju, jak to vykážu s takovou zajížďkou (záletem). To by na ekonomickém asi čučela děvčata, kdybych jim předložil letenku do Ostravy :-)) Každopádně díky Lukáši.
Ještě mě napadlo, LOT má teď zdarma změnu letu i u nejlevnějších tarifů. V systému LOTu je cena za letenku v plné výši, ( prakticky 2x víc, než jsem zaplatil) takže by neměl být problém s přesunem, kdyby náhodou... že?
Díky. K té platbě stejnou kartou, taky mi poprvé vyskočila taková ta dlouhá hláška, že mám použít jinou kartu, tak jsem na "koupit" klikl ještě dvakrát a na potřetí se to "chytlo" a platba prošla (Revolut).
můžu se zeptat, kde to bookujete? na rumbo.com je zpátečka ktw-waw za cca 22 eur, ale s Visa Electron, jinak je to o 10 eur více... a všichni platí Revolutkou.. bookuju to na špatném webu? :D děkuji