Zajímavá sleva u bravofly, je třeba mít nastavený Google Flights na Norsko a norské koruny. Cena OSR-PRG u LOTu 1.150 Kč, na BF 252 NOK, úspora přes 500 Kč ;-) Opačný směr je za 272 NOK, zpátečka za 464 NOK. Platba jakoukoli kartou by měla být bez poplatku, zkoušel jsem vyplnit MC debit. .
Dneska Osr-Prg 16 lidi,v Ostravě vystoupilo z Varšavy 5 lidi,nastupovali jsme 4. Myslím,že to dlouho lítat nebude (myslím Osr-Prg).
Já jsem osobně překvapen,že to zatím drží ..
A to tu statistiku rozšiřují letečtí "blázni" co se chtějí jen tak proletět ..
Navrch ta cena je přestřelená - psalo se že ceny budou začínat na 770 já to tedy viděl nejníže lehce přes litr ..
Osobně jsem dával nedávno na otočku ČB - Ostrava jako měl jsem trošku cukání si to při cestě zpět "zpestřit",ale 1250 se mi zdálo prostě zbytečně moc oproti vlaku navrch tady by šlo opravdu jen o to zpestření,ten vlak je ve finále časově stejný a to nemluvím o pohodlí.
No 10 dolaru bych za něho nedal ani v normální době. To bych raději riskl, že vstup nepřevedou na další rok a propadne. Na AL jsou různé zkušenosti. Někomu to převedli jinému ne. Má tu někdo už zkušenost, jak dopadl? Mně roční členství končí až 19. takže zatím nevím.
tu linku jsem ale prolítla oběma směry a super. Já třeba měla namířeno do Berouna a na Ruzyni mě čekal odvoz, takže oproti vlaku mega úspora. A na Mošnově je nové bezpečné parkoviště za 70/den a to taky jde.
Snad jen postřeh, když se změnil 3. stupeň na 4. (dne 18.12.), tak už byl ostravský "salónek" neochotně uzavřen. Pouze otevřen ten mini-bar dole. Oproti tomu v Praze byl Erste salónek na T2 stále otevřen. Že prý jednalo o výjimku i při 4. stupni. Však brzy uvidíš, jestli se situace nějak změnila.
Lounge v Ostravě zavřená (cely horní patro kde je zavrene) a dneska byl zavreny i ten bar dole,odkud se ted odlita,takže jsem si nemohl ani dat ryze hořkeho Radka na kterého jsem se tesil :)
Edit: zpět letím zítra,tak preferuji :) Kazdopadne i když je to nesmysl (ta linka),tak po 5 měsících v letadle jsem si to užil a zjistil jsem,ze mi to fakt chybělo:)
Dneska Osr-Prg 16 lidi,v Ostravě vystoupilo z Varšavy 5 lidi,nastupovali jsme 4. Myslím,že to dlouho lítat nebude (myslím Osr-Prg).
Letěl jsem 14. 1. PRG - OSR a letělo nás 13, z toho 5 vystoupilo v OSR a zbytek pokračoval do WAW. Čekal jsem větší zájem, přeci jen ten čtvrteční večerní odlet je časově perfektní...