Zajímavá sleva u bravofly, je třeba mít nastavený Google Flights na Norsko a norské koruny. Cena OSR-PRG u LOTu 1.150 Kč, na BF 252 NOK, úspora přes 500 Kč ;-) Opačný směr je za 272 NOK, zpátečka za 464 NOK. Platba jakoukoli kartou by měla být bez poplatku, zkoušel jsem vyplnit MC debit. .
Na tabuli v OV svítil let OK6103, když jsem se koukal do FR24, pod tím letem vyskakoval Tanger-Praha ... dneska už tam je Ostrava-Praha. Vůbec jsem netušil, že ČSA ještě tuhle linku(Ostrava - Praha) lítá.
Na tabuli v OV svítil let OK6103, když jsem se koukal do FR24, pod tím letem vyskakoval Tanger-Praha ... dneska už tam je Ostrava-Praha. Vůbec jsem netušil, že ČSA ještě tuhle linku(Ostrava - Praha) lítá.
[/citace]
podle me to nebyla klasicka linka, ale Sparta si objednala CSA let
A co půl hodiny jede z Mošnova bus na UAN (co hodinu 670 přímo od letiště).
Díky kluci za vaši péči, ale ten bus co jsem potřeboval odjíždí z letiště 12:25 hod a vlak mi na něj navazuje i s přesunem v Ostravě tak akorát. Další jede za 2,5 hod. Takže tím, že byl posunut přílet z původních 11:50 hod na 12.20 hod, tak to je víc než naknap. Já jsme schopný si vyhledat spojení, ale i tak díky :-)
Takže to i přes 400 Kč za Bolta lepší varianta není, když uvážím, že jsou hospody zavřené. Pokud by nebyly, tak to je jiná. Ale jak jsem psal, možná si udělám procházku do Sedlnic a vezmu to přes Studénku. V Praze koupím flašku něčeho dobrého na cestu a udělám si pěkné odpoledne. :-) Bude záležet na počasí.
EDIT: Jo a s Calim se určitě podělím. Nemusí se bát. Vybereme něco spolu za 400 Kč :-))
Bys mohl nějakého kámoše z Ostravy poprosit, jestli by tam někde nenechal schované lahváče cestou... Měl bys takovou bojovku, jako v dětství "O partyzánský samopal":-)
edit: A vůbec... Můžeš s námi na zapářku, zavřené knajpy nám to nezhatí.
Bys mohl nějakého kámoše z Ostravy poprosit, jestli by tam někde nenechal schované lahváče cestou... Měl bys takovou bojovku, jako v dětství "O partyzánský samopal":-)
edit: A vůbec... Můžeš s námi na zapářku, zavřené knajpy nám to nezhatí.
Doufám, že píšeš přes VPN. Blatný už tě sleduje :-)
Mas recht, aspon to nemusis resit a treba ten voucher i vyuzijes (a kdyz ne, tak se prd stane).
@Michal: ja bych to zase az tak cerne nevidel, ale nechci to rozpitvat, ty covid sra*cky mne uz nebavi (i proto jsem se z CL fora docasne stahnul a covid vlakna ani nectu).
Tak jsem dnes chtěl refundovat přes formulář letenku z Prahy do Krakova u LOTU a nechtělo mě to pustit, že to asi bylo kupováno přes OTA. Zažádal jsem tudíž o změnu na konec března. Vybral jsem neděle-úterý, tak jsem zvědavý, jestli to projde. Cena je dvojnásobná. Jinak Praha-Ostrava pořád drží, takže už si chystám batůžek a játra na příští pátek :-)