Zatím se o očkovacích průkazkách jako o způsobu, jak se vyhnout testům či karanténě, moc nemluví. Respektive pouze teoreticky. Budu rád, když sem budeme shromažďovat aktuality. .
Zdisa: to není pro jednotlivce,pobavilo to tady určitě mnoho lidi... A necist konspiracni příspěvky guru mikira,to neděláte dobře paní Zdíšo, pak nejste v obraze a dokonce si můžete připadat natvrdlá :)))
Jestli má někdo zájem o přednostní očkování, mohu zajistit z Moskvy Sputnik V. Vychází to na 99.000 rublů za čelověka + cena za letecký speciál že Šeremetěva.
@Zdisa ja to vysvetlim . pred nedavnem jsem tu napsal prihodu jak jsem vezl z Irska ( Velke Britanie ) do jizni Italie podobne velkou zasilku do jedne farmaceuticke firmy v 20-30 tunovem navesu a jak asi farmaceuticke firmy dneska bohatnou na te hysterii s Covidem , kdyz tehdy si nekdo dovolil poslat vlastne prazdny kamion pres pul Evropy
Jinak na te fotce je max 10 tunovy mrazak nakladak ,nejde o kamion a naves ja jel pomalu s 3 x vetsim a byla tam 1 paleta
Dělá ze mě 60+, když na ČT3 dávají Hry bez hranic a já ještě pamatuji jejich premiéru? Prý to má být kanál pro seniory.
Plus neboj - na neseniory se dostane někdy na podzim Astra Zeneca s nevalnou účinností a pauzou 2-3 měsíce mezi dávkami. EDIT: Takže tě třeba před Vánoci pustí na adventní trhy ve Vídni nebo Drážďanech...
Ale vážně, já se přiznám že na to jsem v dětství nečuměl, buď jsme neměli ty "správné" programy a nebo to na měl už byl příliš bizár (spíš ne), možná to u nás ještě nehrálo.
Ale ty hry bez hranic je taková nostalgie, teda než to člověk vidí po těch letech.
No prosím, je to tady. Tak dlouho se bude mluvit jenom o seniorech a rizikových skupinách, že covid všichni ostatní nebudou brát jako svůj problém. O psychických problémech, zvýšené míře alkoholismu a užívání antidepresiv kvůli covidu/opatřením se ostatně doopravdy začalo mluvit až po roce, i když je to problém už dávno. A to v Česku a celé Evropě bude ten nezájem ještě vyšší. Samozřejmě se nějaká kampaň bude řešit až ve chvíli, kdy ten nezájem začne bolet... Tak někdy v srpnu se začne mluvit o "motivačních restrikcích". Bravo.