S tím Abú Dhábím opatrně. Loni na podzim jsem koupil linku z Budapešti na letošní říjen s tím, že s tím budou hýbat a posunu si to podle libosti. Linka byla tehdy ještě pod pending regulatory approval. Doteď ani jedna změna.
S tím Abú Dhábím opatrně. Loni na podzim jsem koupil linku z Budapešti na letošní říjen s tím, že s tím budou hýbat a posunu si to podle libosti. Doteď ani jedna změna.
Mam 20 leteniek (polovica kupovana v July) a zatial vsetky bez jedinej zmeny :) Taka Larnaca sa uz aj pomaly blizi ...
No ale k tomuto pripadu s SKG, tak cesta ku rebookingu do Katowic je teda riadne zarubana. Najprv, by sa musel clovek dostat na Sofiu, nasledne na Cluj a tak aspon na Budapest .. skratka mozno vediet cez infolinku, ale skor nie :) Inac su to len vyhodene drobne
Myslim,ze uz ani vyhodit nejdou ,alespon jsem to uz za 1AED nenasel nejlevneji se mi otevrela zpatecni letenka na unor ze Solune za 20 eur s klubem ten uz mam propadly ,tak by to byl dalsi vydaj a jeste hledani cesty do Solune A jeste jim blbnou stranky