[TP] Praha - Kapské město 8 836 Kč
https://www.momondo.cz/flight-se...stflight_a
Akční ceny na listopad-prosinec 2021 s TAP, na jejich stránkách za 9937,-
@cali
😂.
Vidím, že Padrino pracuje úsilovně na tom, aby TAP vydržel co nejdéle. No je to v jeho podání pěkné letadlo (myslím TAPu). Otázkou zůstává, kdy spadne :-)))
Makej Padrino makej. Neděláš to jen pro sebe 😂.
Jinak pro pana Machů. Jestli mate požadavky jaké máte, tak vemte Cancun z Londýna. Včera jsem zase viděl ceny 5,5 tis. Přiskok z Vídně za 2 tis. Bonusem je jednodenní navšteva Lisabonu, Pokud nemáte zájem o Lisabon, tak pořad pěkných 7,5 tis. Doporučuji ale letět brzo, páč nikdo neví, kdy letadlo spadne.
Edit: přehlédl jsem termín podzim. To je pak třeba chvilku počkat. Jestli TAP vydrží, tak to za pár měsíců bude prodávat.
Ten Cancún mám také, ale koukám, že už podražili - platil jsem 4.750 CZK... včetně jednoho dne v Lisabonu (itinerář dle Lisabonu za kačku - jak také jinak).
Jestli to takto půjde dál, tak u nich za rok vylítám zlatou kartu.
padrino11 napsal(a):Jestli to takto půjde dál, tak u nich za rok vylítám zlatou kartu.
:-) To jsou třídy T,O... To by jsi to dříve udělal segmenty:-)
Já vím, ale zůstávám otevřený, kdo ví s čím ještě přijdou. Mají hodně destinací na pobřeží v Brazílii - možná tam budu létat na víkendy jako Kateřina Ostrá za kačku.
padrino11 napsal(a):Já vím, ale zůstávám otevřený, kdo ví s čím ještě přijdou. Mají hodně destinací na pobřeží v Brazílii - možná tam budu létat na víkendy jako Kateřina Ostrá za kačku.
Taky me lakaji ty destinace brazilske u pobrezi 😀 a doufam, ze se tap zachrani
Právě, ono urcite něco vyplave ještě, jinak úplně zkrouhli poplatek za odbavený zavazadlo na 100 Kč, respektive příplatek za tu lepší economy třídu
padrino11 napsal(a):To už je skoro jako letenka s lowcostem po Evropě mimo akci :Dhttps://www.fly4free.com/flight-...-free-2-2/
Něco podobného, ale RT
Asi se přidám na Facebooku k jejich fanklubu a doufám že to portugalští daňoví poplatníci zasponzorují a nenechají TAP padnout.
Nerad bych končil jen u hattricku - rád jim pomůžu svými nákupy longhaulů přežít těžkou situaci...
Pádu TP bych se až tolik nebál, ale spíš toho že ty letenky kvůli epidemiologické situaci stále nepůjde proletět...
Jsem obézní kardiak s hypertenzí a po transplantaci několika orgánů, pracující na půl úvazku ve školství a na půl úvazku ve zdravotnictví na koronavirové jednotce.
A mám na to všechno potvrzení.
Já jen, že v JAR lockdown minimálně do půlky února a zejména pro Naděždu - tím pádem i bez alkoholu....