Ahojte, viem, že tento web sa špecializuje na letenky opačným smerom, ale predsa len to skúšam, či sa tu nenájde niekto, kto by mi vedel poradiť. Som na ročnom pobyte v USA a rada by som išla na Vianoce domov. Žijem v Omahe, ale predpokladám, že cena letenky by sa ešte zvýšila, takže nemám problém s odletom z Chicaga, kam sa môžem dostať Megabusom. Potrebujem sa dostať do Prahy, ale v podstate je mi jedno kde by bola cieľová stanica (Varšava, Viedeň, Berlín....Budapešť nie). Rozmýšľala som aj či nebude lacnejšie ísť do Londýna/Dublinu a potom kúpiť letenku od nízkonákladovku do Prahy, lenže aj tie sú drahé počas Vianoc. Naspäť by som chcela letieť do New Yorku, kde by som chcela stráviť pád dní a z NY/Philadephie/Washingtonu DC letela naspäť do Omahy. Ideálny termín je 17.12.-5.1. Dátum odletu z USA nemôžem posunúť na skorší, dátum odletu z Európy je flexibilný +-3 dni. Vedeli by ste mi prosím niekto poradiť? Mám ešte počkať na akcie, alebo sa na to nespoliehať a kúpiť letenku čo najskôr? Najlacnejšie letenky som našla za cca 780€. Ďakujem za akúkoľvek informáciu/názor, ktorá mi pomôže vyriešiť moju situáciu .
Ahojte, viem, že tento web sa špecializuje na letenky opačným smerom, ale predsa len to skúšam, či sa tu nenájde niekto, kto by mi vedel poradiť. Som na ročnom pobyte v USA a rada by som išla na Vianoce domov. Žijem v Omahe, ale predpokladám, že cena letenky by sa ešte zvýšila, takže nemám problém s odletom z Chicaga, kam sa môžem dostať Megabusom. Potrebujem sa dostať do Prahy, ale v podstate je mi jedno kde by bola cieľová stanica (Varšava, Viedeň, Berlín....Budapešť nie). Rozmýšľala som aj či nebude lacnejšie ísť do Londýna/Dublinu a potom kúpiť letenku od nízkonákladovku do Prahy, lenže aj tie sú drahé počas Vianoc. Naspäť by som chcela letieť do New Yorku, kde by som chcela stráviť pád dní a z NY/Philadephie/Washingtonu DC letela naspäť do Omahy. Ideálny termín je 17.12.-5.1. Dátum odletu z USA nemôžem posunúť na skorší, dátum odletu z Európy je flexibilný +-3 dni. Vedeli by ste mi prosím niekto poradiť? Mám ešte počkať na akcie, alebo sa na to nespoliehať a kúpiť letenku čo najskôr? Najlacnejšie letenky som našla za cca 780€. Ďakujem za akúkoľvek informáciu/názor, ktorá mi pomôže vyriešiť moju situáciu
Prípadne, myslíte si, že má cenu skúšať fuel dumping? Dostala som sa na cenu 571€ ORD - LHR - JFK, ale keď k tomu pripočítam cestu LHR - PRG - LHR dostanem sa na cca 700€. A nechcem kvôli "pár" korunám riskovať, že mi zrušia letenku.