[OS] Vídeň - Varna 2.590 Kč na celé léto!
Fajnová cenovka na přímých letech z Vídně k Černému moři. Letenky jsou dostupné prakticky na každý den v průběhu července a srpna. S sebou si můžete vzít dvě příruční zavazadla (velké a malé). Nemusíte za nic připlácet.
Great job Lukáši! Lepší než extra drahý Wizz z PRG nebo VIE. Byl jsem loni poprvé a moc se nám tam s manželkou líbilo. Varna a Zlaté písky jsou takový bizarní vidlákov, že i ukrajinské pobřeží od Oděsy k Zatoce je proti tomu Miami Beach. Ale stejně už se těšíme.
:-D Bulharsko se vždycky zavděčí. All inclusive pobyty za kačku, ale člověk od toho nesmí mít velká očekávání!
Škoda že není něco podobnýho do Kalamaty. Respektive Condor z Mnichova je momentálně za 140€ bez zavazadel. Furt zbytečně drahý.
Wave resort v Pomorie za 13k na tyden ultra all inclusive v rijnu 2020 nas, Lukasi, naprosto uchvatil. Nekde jsem cetl, ze to je nejluxusnejsi 5* resort u Cerneho more. Rozhodne doporucuji, pokud budou zase mit akcni cenu na zacatek ci konec sezony. V lete to tam stoji cca 50k na tyden..
Znám od vidění, jezdili jsme kolem :-D A zrovna u tohoto resortu jsem si říkal, že snad ani nepatří do Bulharska :-)
pekna cena, ja som zvedavy ci mi vydrzi rovnaka trasa s Wizz :) nastastie kupena za pretocene kredity.
mxp napsal(a):Škoda že není něco podobnýho do Kalamaty. Respektive Condor z Mnichova je momentálně za 140€ bez zavazadel. Furt zbytečně drahý.
Skoro kamkoli na Peloponés se dostaneš z Athén za 3-4 hodiny autem půjčeným na letišti, který si po příletu do Kalamaty budeš beztak půjčovat. Přijde mi zbytečný se trmácet do Mnichova, když do Athén to létá za hubičku s prominutím z každé p*dele ;-)
Ano, pokud by se v budoucnu objevily letenky za 20 EUR RT, tak to je samozřejmě jiná situace!
Tak samozřejmě Athény jsou záložní varianta, vloni jsem to taky tak udělal. Ale Kalamata by byla příjemnější. Jinak pro mě Praha/Mnichov/Vídeň vyjde skoro nastejno.