[LH] Praha - Korfu 3.521 Kč v hlavní sezóně!
Těžko říci, zda budou letenky z Prahy levnější, tedy po započtení poplatků za příruční zavazadla, pokud FR začne na CFU létat znova.
Dobra cena.. Premyslim jestli to nekoupit, ale asi jeste pockam, jak se to bude hybat s tim ockovanim..
Zastavte toho Lukáše! Už žádné akce prosím. Pro mě je výhodnější Wizz z Vídně, mrknu v PC na letenky VIE-CFU 3.-10.7.2021 a oba směry po 9.99Eur/let pro WDC, koupil jsem pro 6 lidí za 12.99EUR/směr. Na stejný termín mám z LGW Kefalonii s Easyjetem. Jaksi se to v průběhu rezervace netvářilo, sekalo se to, ale prošlo to a potvrzení v emailu. Když jsem se pak díval do mobilní aplikace, tak VIE-Corfu létají pátky a ne soboty, čili myslím tam mají nějakého šotka. Každopádně jsem to ani neflexoval, protože očekávám zrušení a zdarma přesun na jiný termín. Tak dlouho jsem se držel a nic nebookoval (OK, Cancun koupený před 2 dny na květen nepočítám) a až ten Lukáš Horák! Zabít!!
EDIT: tak ve stejném termínu mám ještě s Wizzem Menorcu....help!
EDIT2: toto jsem myslel tím šotkem, ukazuje to žádné lety, ale ten žádný let lze za 9,99koupit, na printscreenu 12,99 je cena za osobu v sesticlenne skupine.
EDIT3:WIZZ je asi uprostřed nějakých změn, protože pořes mobilní aplikaci nelze v červenci 2021 koupit žádnou letenku VIE-CFU. Že by windows of oportunity?
Wizz má fakt nějakej bordel v systému, To Corfu pro nejrychlejší je super, kdyby měl někdo čas v tom štourat a něco ještě našel tak se pochlubte :D
Tak som nakoniec zbytocne doplacal (aj ked len 50c), to nepridavali jeden let navyse, ale menili rotacku a tusim ubrali jeden den. Ked z VIE uberaju lety na leto, tak tento rok bude ehm ...
EDIT: mimo temu, zacalo Wizz rosambo :D Posunuty Mahon (august) a v systeme sa neobjavuje Ohrid (maj), Mahon (august), Alexandria (september), Odesa, Suceava (oktober) ... takze asi budu zmeny tiez resp. padol im system, cize to este nemusi nic znamenat
už tam nahrávají "správné" ceny, leč koupit levně se stále dá....