ATR42 jsem letěl zrovna v úterý z Varšavy do Prahy a žádný zvláštní zážitek jsem z toho neměl,při mých 198 cm jsem byl rád že jsem se vůbec nasoukal do sedačky ..
Nazdar, predpokladam ze letenky na strankach CSA se daji koupit jen do konce zimniho letoveho radu a ten Duben a Kveten 2019 co nabizi a pak nemuze najit system je jen chyba... ale ted k otazce.
Pristi rok je IIFH na Slovensku, nevi nekdo ( vim, blba otazka) zda bude pri tomto turnaji litat neco vetsiho nez ATR? Napr. Zda neco nedali vetsiho jak byl IIFH turnaj v Cesku a letalo neco vetsiho ze Slovenska.
Vim, je to brzy se ptat, ale kdyz uz je ta moznost se proletet 😂
No, to je opravdu hodně brzy, tohle zcela jistě nevědí ani v samotných ČSA. Nicméně osobně o tom hodně pochybuju, zvlášť když je MS na Slovensku, kam valná většina lidí v pohodě dojede po zemi. Pokud vím, tak ze Slovenska do ČR v době MS u nás určitě nic většího nelétalo, ani nebyly spoje nijak posíleny.
Docela by mě zajímalo, jestli mě o tom někdy informují, když mám s nimi přes Etihad za míle letenku na červen. Tipnul bych si že ne :D
Nejspíš budou nejprve informovat ty, kteří mají letenku na tento nebo příští týden, nemyslíte? Jestli vy na konci února už víte co bude v červnu, možná byste jim měl brnknout, aby mohli lépe plánovat.
Ahoj, ČSA kolegovi z práce včera zrušili pondělní let 8.3. z Prahy do Budapešti, OK788 a nabídli buď vrácení peněz nebo přebookování na polední let. Na můj dotaz na kompenzaci odpověděli zamítavě, prej vyšší moc a koronavirus, to mi přijde jako bullshit, už jen proto, že ve stejnou hodinu normálně letí do Budapešti Ryanair. Co myslíte, je tam reálná šanci dostat kompenzaci? Minimálně bych to určitě zkusil.
Ne a je strašný propad lidi teď. Ono se to zda jako bullshit, ale celkově se to propadlo na všechny. A ty redukce budou nejspíše následovat i od ostatních.