Letenky mám, u doprovaců se rezervace otevírá. Nejistotu ve mně budí jen to, že je ta letenka 064…, což od listopadu moc letenek nebude. Snad se to nepokazí až při check inu😀
Tak uvidíme po 26. říjnu (mám taky koupeno na Vánoce). Ale rezervace mi šla v pořádku přidat do my bookings u AF/KLM, místa šla vybrat, já bych se nebál...
Hlavně díky energii, kterou vkládá do toho, aby to napsal kde to jen jde, lze usuzovat, že to chce zpeněžit. O tom ale není ve zprávě ani slovo. No já bych to nechtěl ani zadarmo :-)
Dobre rano, dekuji za komentare. "zpenezit" si myslim ze to snad ani nejde a vydelat na tom taky ne a nez to nechat propadnout tak treba se nekomu budou hodit. Ja jsem mel v planu to vyuzit ale jedine co jsem nasel byl business za 40ooo czk nebo 14ooo eco na maledivy a to jsme se s manzelkou dohodly ze to za ty penize ten business nestoji. navic mame v rodine vetsi vydaje aktualne tak se to proste nehodi. takze jsem sbiral pres kreditku mile ted par let ale co uz :) ja nevim ani kolik stoji prepis mil a jak se to dela. proto jsem nepsal "podminky" neboli ocekavam, ze dany clovek si to zjisti sam a dojde s resenim. tak to jen tak.