[LH] Praha - Ponta Delgada 3281 Kč na léto
Původně zveřejněno na konkurenčním webu, nicméně koupil jsem. Tohle je super nabídka a hlavně to, že v tom nefiguruje ten portugalský letecký scammer, tím to má cenu zlata :D
Co kdyz to poleti, pujde to proletet, ale podminky budou natolik nesmyslne (napr. 14 denni karantena po priletu z CR na Azory), ze se rozhodnes neletet? Jak je to s pripadnym rebookingem/refundem, nevis?
Letenky koupené do konce března možnost free rebooking, přesně podmínky se podívej na stránkách LH mají to tam jasne a jednodušše popsáno.
Je to tak jak píše eremi, free rebooking s případným doplacením rozdílu a to i na jinou linku. Nehledě na to, že na řešení jakýchkoliv změn, včetně případného vrácení peněz, kdyby to bylo zrušeno aerolinkou, je Lufthansa momentálně jedna z nejvstřícnějších aerolinek.
ja vzal open jaw s cestou tam do lisabonu... cena je podobna, dostupnost smerem tam i ve vsednich dnech a s tou nabidkou sata, ze vas odvezou kamkoliv po priletu na Azory z pevninskeho Portugalska, mi to prijde dobre... tak snad uz v cervnu budou podminky když už ne přímo dobré tak alespon lepsi nez ted
Tak Azory jsou momentálně co se týče vstupu celkem benevolentní (PCR test před příletem a pak na místě po 6ti dnech) a nemyslím si, že by se to změnilo do léta k horšímu. Na druhou stranu stop-over v Lisabonu to už je jiná, tam momentálně bez vážného důvodu nesmíš, respektive jinak karanténa. Opuštění letiště byť na pár hodin by tedy nemuselo vyjít.
To by neměl být problém, pojedem bez odbavených bagů a s online check-inem nemusíš tranzitní prostor opustit ne? Akorát si asi nedám pivo a foukačku v tom baru s venkovním posezením, co je vedle vchodu do terminálu... ale bohužel i takové smutné příběhy píšou koronavirové restrikce :(
A v takovým případě se to vyplatí podstoupit jen kvůli letence zdarma v rámci Azor? Nevyjde ten let Lisabon - Azory dráž než ta letenka mezi ostrovy? Nebo je ten open-jaw výrazně levnější než rovnou do Ponta Delgady?
Jasně takhle to dává smysl. Ty nedělní rotace jsou nešťastný, když chce někdo navštívit víc ostrovů. Týden je málo a dva týdny už můžou být pro někoho hodně. Na samotný Sao Miguel si ale myslím, že týden stačí.
Tak opět musím pochválit CZ callcentrum Lufthansy, kam jsem zavolal s trapným dotazem, jestli by mi mohli dát stopover ve Frankurtu, kde jsem ještě nebyl a rád bych se tam podíval. Chtěl jsem tedy odlet z Prahy do FRA v sobotu dopoledne, když teda ty lety do Ponta Delgady jsou jen v neděli, tak abych zužitkoval celý víkend. Kupodivu s tím neměli vůbec žádný problém a zadarmo mi to změnili tak, jak jsem chtěl.