Aegean Airlines
Pokud změnu oznámili více než 14 dní před odletem, máš nárok na vrácení peněz nebo se s nimi můžeš domluvit na jiném termínu či trasování, ale to je spíš o ochotě. Pokud by ta změna byla ohlášena méně než 14 dní před odletem, měl bys nárok, protože by ses dostal do cílové destinace o více než 4 hodiny později.
Ajaja, musím říct, že to naplánovali přesně 15 dní předem. Ale nikdo mě nijak nekontaktoval, pouze poslali emai z expedie, to je vše, takže mám asi smůlu. Každopádně děkuji za radu
Za 14 dní – informován ještě 14 dní a více nebo méně před odletem?
Více – žádný nárok
Méně – nějaké kompenzace by se daly řešit
Díky Dave
Pokud se za informování letecké společnosti dá považovat email od Expedie tak mám smůlu. Díky za info
Mam dotaz na trasu praha-tirana. Primo u aegean jde koupit Tirana-Praha za skvelych 70eur OW. Nicmene na trasu Praha-Tirana mi skyscanner najde stejnou cenu, nicmene aegean uz ty letenky u sebe vubec nevidi (vetsinu terminu ma prazdny policko, jakoze nelitaji). Kde je chyba? Kdyz s cestou zpet neni problem.. (nechce se mi to kupovat pres Tripair apod.) Diky
A tie letenky idú kúpiť na Aegean separatne? Prg-ath a ath-tia? Ja som tiež kupoval 2 roky dozadu skg-ath-vie a ist-ath-prg cez OTA, lebo Aegean to priamo neponúkal
separatne (4 letenky prg-ath ath-tirana atd.) to jde. Dohromada cena asi 400eur :D. Pres Tripair 3200kc. Coz mi prijde na aegean vyborna cena, co myslis? A co tripair, sel bys do toho v tomto pripade? pelikan ci student o 400-500 vic..
Které datum? Běžně stojí okolo 2 tisíc https://www.cestujlevne.com/lete...rs_adt%3D1
Jinak Aegean tyhle comba moc vystavit neumí, ale skrze prodejce to jde v pohodě.
Já takhle kupoval loni z VIE open-jaw EVN + TBS, na webu A3 to nešlo vůbec, opravdu jen přes prodejce, a to snad jen u dvou.
Lukáš Horák napsal(a):Já takhle kupoval loni z VIE open-jaw EVN + TBS, na webu A3 to nešlo vůbec, opravdu jen přes prodejce, a to snad jen u dvou.
jen pro zajimavost, na kolik to vyslo? Ted mi skyscanner nic takoveho nevyhodi na kveten..
Ivo napsal(a):jen pro zajimavost, na kolik to vyslo? Ted mi skyscanner nic takoveho nevyhodi na kveten..
Cca 4k na osobu. Tu Tiranu klidně dej tam z BUD s Wizzem a zpět třeba ten Aegean nebo jako tonic jednosměrku na Korfu a pak z Tirany zpět.
Kdyz si spocitam, kolik by me stala trasa Praha-Budapest casu+penez nehlede na vysokou cenu letenky na pozadovany datum z Bud do Tirany, tak to absolutne nema cenu. To si radeji zaplatim ubytko u letiste a udelam den na plazi v Artemide. Na Corfu myslis odlet odkud?
Nejzajimavejsi se mi jevilo to vzit pres Bud a Pristinu (let 300kc), ale zase, cas ztraceny cestou do Bud v buse plus cas v buse do Tirany z Pristiny se mi uz nelibi, zabity den a pul... Byt pristina zajimavy zpestreni. Bohuzel Ryanovske ceny na prg-bud nejsou prilis ryanovske..
Nevím, jaké letiště máš nejblíž, ale jinak třeba ta Priština se dá opravdu přes tu Budapešť z Prahy, akorát je třeba tam nocovat, proto to má smysl jedině, když chceš do Budapešti jet.
Pohybuju se hlavne v Praze..
Tohle by varianta mozna byla.. Nevim, jak to, ze jsem tuhle moznost prehlid. Mozna mel Ryan jiny ceny vcera.
Ak si pamatate davnejsie sa dali kupit jednosmerne letenky PRG/VIE/BUD/WAW -> VIE/PRG/BUD/WAW za dobru cenu s dlhymi prestupmi na roznych letiskach v Grecku (Ateny, Kreta atd...) ale aktualne sa mi uz nic nedari najst, neviem ci to uz nefunguje alebo len zle hladam?
Jde to najit, ale je to tezke koupit, zpravidla to jde jen pres problematicke kiss&fly atd.
Momondo to dokáže najít. Před týdnem jsem letěl IST-ATH-VIE za cca 1200Kč se zastávkou v ATH na jedno odpoledne (víc tam stejně není moc co dělat).
Ahoj, nějaký nápad jak koupit toto ? Po kliknutí na tu cenu to vyhodí hlášku, že není dostupné. Zkoušel jsem i web Aegeanu a tam to taky nejde koupit. Nejradši bych koupil tady, než to zkoušel přes Gotogate apod. Díky
Po funuse ale přeci jen, tohle je normální one-way tarif a jediný důvod proč to nešlo, že byla cena zřejmě nedostupná v daném tarifu. Použít preferenci aerolinky + omezit vyhledávání na přesné datum, pak to sáhne do databáze přesně jen pro tyto varianty a s byť vyšší cenou, půjde to koupit. Případně mrknout po jiných termínech.
Tak z dlouhé chvíle si kontroluji rezervaci s Káhirou na příští rok z jedné akce a co nevidím. Spoustu vykřičníků :D Kdoví jestli se tam vůbec podívám. Zdá se, že se jim ta akce nějak nelíbila. Lety jsou beze změny. Jen inbound je posunutý o 10 minut a z 2h 5 min je 1h 55 min jako čas na přestup. To by vadit nemělo. Na cestu tam mám 50 minut jako validní čas. A to stále prodávají.
A e-mail o změně samozřejmě nepřišel. Hlavně, že jsem to kupoval přes ně a dělal si i FFP.