[AY,IB] VIE - MIA za 5.672 Kč ???
Tak kdo upustí nejvíc paliva? Ne, že by mi už takhle nedělala úspora 10tis. oproti běžné prázdninovce radost, ale YR tam prostě překáží
http://bit.ly/YdHB5J
Zajímavé 3x
Povedlo se mi to za 9517 zpátky přes HEL, kde je den na prohlídku města.
(nebo 9266 přes HEL tam i zpět)
Zkouším i jiné destinace než MIA, zatím bez úspěchu...
chlapci prosim vas na ktorej stranke si viem takto pekne pozret palivove poplatky?:) ak to teda neni tajne:P
Ahoj Dave, mozna mi to po ranu nemysli ;o) ale 5.672 najdeme kde prosimte. Ptam se proto, ze "MIA" je neco jako magnet... a dostat se tam a z tama dale je luxus... ;o) uz letim v breznu ale chtel bych jeste ten cervenec.... nenasel by se nejaky link..... naposledy sem letel s AA z milana za 7dm tis ;o) krasna chyba ;o) pres tyto www... Moc diky za info a cas. Standa
Stando těch cca 10 tisíc za 14 hodinovou cestu tam i zpět z Vídně je, zdá se, maximum možného, níž se mi to dostat nedaří.
Srazit se to dá o cca tisícovku, ale jen za cenu dlouhých prostojů.
Stado 5.672,- je ideální cena v ideálním světě, kde nežijem Přidáním X letu se to srazí ale narostou jiné poplatky včetně těch za X let takže je to vlastně cena nereálná
Jojo tak to jo, sem si rikal, ze to je "nerealne" ale bylo by to krasne.. jj me se podarilo s jednim z vas dostat na 10 627 pred asi mesicem berlin-londyn-miami a to same zpet a rad poletim zase 747 ;o) ale pokud by se naslo kluci neco pod 10 tis v sezone i s prestupem nekde neco jako todle "http://cestujlevne.com/zpatecni-letenky-prahy-sydney-23-048-kc/" ale treba pres los angeles, san francisco, new york , nebo jakekoliv mesto nebo misto kde by stalo za to treba tyden zustat letel bych rad. Zatim sem byl jen 3x v miami a chtelo by to neco pridat ;o) klidne delsi cekaci doby nevadi...
Nebo abych rekl pravdu neumim ty letenky hledat a rad bych.. nejaky tip na co se zamerit a "naucit" se trocha hledani.... cas tomu klidne venuji ale jak jen zacit... ;o)
diky za jakekoliv info..
Verze s jedním přestupem v MAD (14 hodin jedním směrem) se dá booknout na orbitz za míň než 10 tisíc.