flydubai
@Toimas ten autobus jezdí v rámci transitu, nebo musíš opustit T2, dostat razítko a vzít venkovní bus, co objíždí terminály? Díky
David Eiselt napsal(a):Autobus jezdí v rámci transitu.@Toimas ten autobus jezdí v rámci transitu, nebo musíš opustit T2, dostat razítko a vzít venkovní bus, co objíždí terminály? Díky
Mne Flydubai zrušil celý spiatočný let, nie len BKK-DXB, ale aj DXB-PRG. Požiadal som teda o rebooking na Emirates na celej trase tak, aby prestupy nadväzovali. Emirates síce lieta 5x denne, ale z toho 4x v rozmedzí 3 hodín neskoro v noci/skoro ráno a na Flydubai to nadväzuje veľmi biedne (aspoň teda na ten pôvodný odlet z BKK okolo poludnia).
Uvidíme ako zareagujú. V response na poslaný mail prišlo, že odpovedia do 21 kalendárnych dní, čo je celkom silečka.
V komunikaci s flydubai přeju hodně štěstí a pevné nervy. Já z nich od listopadu páčím změnu jména na voucheru za stornovaný let.
Čau, trvají na letu z BKK 9:30. Ale možná mám možnost změnit datum a čas u koupeného pripoje Airasia z Phuketu. Stále ale budu mít další náklady. Noční přejezd v BKK taxi (ve dne je zdarma Bus ) a nedouzity poslední den v hotelu u letiště. Na letišti bych musel být ve 22 hod nejpozději. Prostě zkazeny konec dovolene. Mám zkoušet o odložení celého letu na další den?
Já zkouším posunout o den odlet s FlyDubai, ale resultát ještě nemám. Tak doufám že by to mohlo vyjít. Ale jinak mě též přetransferovali na let 9:30. Komunikace s AirAsia o posunutí odletu byla rychlá - zamítnuto. Nějaký trik na ně :-)
Z Phuketu nelétá jen AirAsia ale i Thai Smile, Nok Air a další.
Jinak jestli vážně řešíte 250-300 Kč za taxík, tak bych možná zvážil zda vůbec podnikat cestu jako takovou.
Thai Smile navíc létá přímo na BKK
Tak abych zdělil výsledek. Nakonec mě vyhověli a přebookovali let na další den. 9.30 s EM z BKK a pak už normálně FD cca 17.40 z Dubaje do Prahy. Takže jeden den navíc v Bangkoku s ubytkem. Snad se zvládnu někam podívat. Kde si najít ubytko, nějaký tip ? A jak z Don Mueang do ubytování ?
ved este nemas ani ubytko a uz sa tam chces dopravit :) takyto dotaz by som do tohto vlakna nedaval, kedze s FlyDubai to nema nic spolocne .. a trosku by som prehladal forum, o BKK/DMK a Bangkoku je tu dost
Nakoniec rovnaký outcome - prebookovanie o deň neskôr, 9:30 s Emirates a potom 17:40 s flyDubai. Tak ak by niekomu najskôr tvrdili, tak ako mne, že to nejde - ide to, len treba byť trošku asertívny :)
Super je, že ten rebooking je do Economy Flex, takže aspoň seat selection zdarma.
tonic napsal(a):ved este nemas ani ubytko a uz sa tam chces dopravit :) takyto dotaz by som do tohto vlakna nedaval, kedze s FlyDubai to nema nic spolocne .. a trosku by som prehladal forum, o BKK/DMK a Bangkoku je tu dost
No asi takhle. Celou dobu řeším, že mi FD narušili původní itinerář. Měl jsem koupený přípoj z Phuketu do Bangkoku "akorát" na odlet domů z BKK ve 12:10. Když to posunou na 9:30 tak asi nestíhám. Proto tlačenka na posunutí odletu aspoň o den později. Tím ale přibylo cca 24 hod v BKK. Proto se ptám na vhodné ubytko pro rychlou prohlídku BKK a dobré spojení na letiště + z Don Mueang do ubytka. V původním plánu BKK nebyl. Nejsem žádný zkušený cestovatel, angličtina téměř žádná. A teď do mě. Nic ve zlém.
Ubytování... asi kdekoli poblíž stanic BTS nebo nadzemní dráhy na BKK. Z DMK nejlépe taxíkem.
no a preto hovorim, ze tereba tu otazku oddelit ... to uz nepatri do vlakna o FlyDubai.
To je rovnake ako sa pytat na fore o autach, ake auto si kupit a ked dostanes odpoved, tak sa spytat, kde je dobra plaz pri Balatone :D
Inak by som hladal nieco pri zastavke air linku blizsie k "centru" napr. Phaya Thai, nech rano vstanete a idete. Z DMk je to Uberom za cca 5-7 euro
Petr76 napsal(a):9:30 je docela brzký ranní odlet. Na imigračku je v BKK potřeba být MINIMÁLNĚ o dvě hodiny předem (i tak je to o prsa). Ubytko jedině v blízkosti stanice Rail linku na letiště, abyste mohli jet prvním ranním vlakem na letiště nebo si vzít taxi. Letos v lednu otestované. Odlet v 8:25, jel jsem prvním vlakem (příjezd cca v 6:25) a ačkoliv jsem se nikde nezdržoval, tak jsem dobíhal na last call. Imigračka trvala přes hodinu a fronta nechutně chaotická. MHD v Bangkoku v noci nepremává. Vyráží až v 6 ráno.Ubytování... asi kdekoli poblíž stanic BTS nebo nadzemní dráhy na BKK. Z DMK nejlépe taxíkem.
AHoj, nevite jestli ma flydubai pravidelne akce, tedz loni pro cleny 12.9, je realne cekat letos na tento datum, ze bude akce pro cleny? Dekuju