V souvislosti s rušení letů do Maroka sdílím svůj ověřený tip na levnou letenku. Koupit lety z Maroka kamkoliv (nejlevnější je kupovat přímo v marockych dinarech) a nejnižší ceny jsou 50 MAD. Během několika hodin a dnů budou tyto lety zrušeny. Ryan umožňuje tyto lety prebookovat na jakoukoli jejich trasu v rozpětí +-14 dnů s tím ale že se mi zatím vždy podařilo získat rebook cca +21 dní .
Zrušen let VIE - AGA - VIE .. 19.- 23.12 za 10Eur a zrušen také BLQ - AGA - BLQ 21.- 28.12 za 10Eur .. .. jdu se zkusit handrkovat na chat 😂 do ní nebo po ní, kdyžtak refund .. za tu srandu to stojí !
Mě teď spíše napadá velmi zajímavá myšlenka. Nikde jsem totiž nezaznamenal, že by Maroko prodloužilo svůj původní zákaz letů na své území - zřejmě se tedy jedná o rozhodnutí samotného dopravce. Jelikož lety (alespoň ty do 15. prosince) byly zrušeny 14 dnů před jejich uskutečněním - není zde právní nárok na kompenzaci dle 261/2004? :-)
We’re sorry to inform you that your flight from Agadir to Bologna on 18Dec21 , has been cancelled due to travel restrictions imposed by Morocco. If you're travelling with others, please inform them of this cancellation. We sincerely apologise for any inconvenience caused.
A mne zas napada, prave po prikupeni napr. AGA-PSA a naslednom zruseni (nie zo strany statneho nariadenia), tak mi v systeme dovoluje rebooknut len datum na rovnakej trase, teda ziadny reroute
AGADIR-NAPLES-AGADIR - 17.12.-20.12 10€ ……. Koupeno a za 2 minuty zrušeno 😂😂😂 btw je nějaký limit do kdy se to musí změnit nebo požádat o peníze? Jak dlouho mi to muže viset zrušeny ?
AGA-NAP som a ja kupil pre srandu na toho 27.12. Este som stihol 18.12. RAK -CIA tiez za 49MAD. Uz je zrusene. To je tak, ked nesledujem forum ked treba.
Tak na 18.12 mi uz prisiel mail z dovody Marockych obmedzeni. Takze s tym.by sa malo dat hybat. Okolo Silvestra tam je toho dost. Staci si vybrat. Podla mna aj tam.budu veselo rusit.
jen dotaz - mám dvě jednosměrky zvlášť , obě zrušeny - řešíte to najednou? jako že na chatu uvedete obě a vyměníte to za jednu obousměrnou? nebo se to musí každou zvlášť - s rizikem, že u jednoho směru se bloknou?