V souvislosti s rušení letů do Maroka sdílím svůj ověřený tip na levnou letenku. Koupit lety z Maroka kamkoliv (nejlevnější je kupovat přímo v marockych dinarech) a nejnižší ceny jsou 50 MAD. Během několika hodin a dnů budou tyto lety zrušeny. Ryan umožňuje tyto lety prebookovat na jakoukoli jejich trasu v rozpětí +-14 dnů s tím ale že se mi zatím vždy podařilo získat rebook cca +21 dní .
V souvislosti s rušení letů do Maroka sdílím svůj ověřený tip na levnou letenku. Koupit lety z Maroka kamkoliv (nejlevnější je kupovat přímo v marockych dinarech) a nejnižší ceny jsou 50 MAD. Během několika hodin a dnů budou tyto lety zrušeny. Ryan umožňuje tyto lety prebookovat na jakoukoli jejich trasu v rozpětí +-14 dnů s tím ale že se mi zatím vždy podařilo získat rebook cca +21 dní
A ideálně dvě teda... logicky... :) Ale je jedno, že jsou to kdyžtak dvě jednosměrky na stejnou trasu, změní to na cokoliv ikdyž se možná operátor chytá za hlavu
Takze staci jakoukoliv trasu z Maroka zpatecni? Potom to v administraci po zruseni jde zmenit na jakoukoliv trasu napr z Vidne? Plati se doplatek ceny letenky nebo je to “0”? Diky za upresneni s tip!
Takze staci jakoukoliv trasu z Maroka zpatecni? Potom to v administraci po zruseni jde zmenit na jakoukoliv trasu napr z Vidne? Plati se doplatek ceny letenky nebo je to “0”? Diky za upresneni s tip!
Ano, ale pečlivě volit termín Maroko zakazuje lety zatím jen na dva nejbližší týdny... I když se dá očekávat, že to bude mnohem déle. Doplatek není. Ve správě rezervace jde změnit i na odlety z VIE ale jenom +- 14 dní, více dní přes chat.
Já jsem to takto řešil při lockdownu na jaře a rozhodně to nešlo vyměnit za libovolný let, ani s různými agenty. Vždy měli milion výmluv a odkazů na VOP a nakonec jsem byl rád za voucher. Třeba se polepšili, ale jen aby pak nebylo smutno;-)
Já to zažil na jaře taky. Tentokrát je to mnohem jistější. Předtím byly lety ruseny z provozních důvodů, nyní jsou ruseny z rozhodnutí vlády. Sam Ryan to tak podával, že pokud ruší z provozních důvodů je možnosti rebook pouze na stejné trase. Teď již 3x vyzkoušeno že může být rebook skutečně na cokoliv. Takže jim věřím. Jak tvrdí tak činí. (1x jsem refundoval a trvalo to asi týden)
A ostatně jak jinak bych koupil let z Maďarska za dinary?
Tak som kupil na 12.12. 2x jednosmerku RAK- NAP pre 2 osoby za 20€, a uvidim co bude.
Vzdy sa nieco najde. Rozmyslam to hodit niekam do Spanielska. Vyzera, ze ti budu mat rozum. Pokial nam nezakaze nasa vlada zase cestovat.V najhorsom si to necham vratit.
Když jsem měl na včerejšek neproletěnou do Agadiru a na 2.12. mám zpatky, tak budu mít jednosměrný volnasrk nebo už propadla? Vím, říkává se, že u FR to jsou spíš dvě jednosměrné letenky, ale...
Ne, já mám volňásek ze včerejška a ona ho bude mít z dneška. A kdybych se náhodou pletl a směr z Maroka se nerušil, tak ta dnešní letenka půjde aspoň refundnout.