Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek
Včera, že let neexistuje, dnes, že nemohou měnit destinace.
Asi jdou od toho, protože během minuty ukončí sami chat, nebo sdělí, že předávají kolegovi.
mxp napsal(a):Dneska na chatu bez front. Esther na první našlápnutí eskalovala můj požadavek (prosincový AGA-OPO na červencový NUE-FNC) na head office. Prý 1-5 dní.
...a dneska už to vidím jako potvrzené.
Menil jste nekdo letenku i po puvodnim datu odletu? Napr. jste meli letet 1.-5. ledna, let byl zrusen a o zmenu jste zadali az treba 15. ledna?
Tak ono do chatu jde (celkem nově) připojit i příloha, např. obrázek.
Na tvrzení, že linka neexistuje, doporučuji připojit screenshot.
Ivo napsal(a):Menil jste nekdo letenku i po puvodnim datu odletu? Napr. jste meli letet 1.-5. ledna, let byl zrusen a o zmenu jste zadali az treba 15. ledna?
Já měl odlet 28/12 a měnil jsem včera.
Mıchal napsal(a):Tak ono do chatu jde (celkem nově) připojit i příloha, např. obrázek.
To jsem samozřejmě zkoušel u více agentů a bylo mi to k ničemu. Říkám si, jestli to nebyl třeba nějaký nováček a systém mu neukázal lety více než 90 dnů a proste napsal, že to nejde.
Mıchal napsal(a):Tak ono do chatu jde (celkem nově) připojit i příloha, např. obrázek.
Tak ta možnost je tam už déle.
Použil jsem ji i včera a dnes, jako argument, že let je aktivní.
Dnes jsem dokonce poslal screen, že mi změnili let na jinou destinaci i datum za několik měsíců(měl jsem každý rout koupený zvlášť). Potom mi bylo navrhnuto změnu letu přes formulář a chatující se odpojil.
Jo občas jsou to kurvy a když se s nima moc vykecavas nebo argumentujes tak z toho chatu utečou
Tak dneska, šestý den po zadání změny mi volala nějaká kočka, ze mám pozadano o trasu Krakov - Tenerife south, a jestli mi nevadí letět na north. Říkám ze OK a za dvě hodiny změněno v rezervacích, ale stejně na Tenerife South. 😉 Každopádně děkuji autorovi za toto vlákno !
Tak to jen sleduju ty spekulativni nakupy, vcera tam byla jeste moznost Fez - Madrid za tech 8euro ale tentokrat do toho nejdu i kdyz v tom prvnim se mi podarilo letet misto Viden -Agadir za 8 euro Praha - Dublin po Novem roce a celke, byla uspora ,Pokud to pak menite za leto o prazdninach, tak se to jiste ve vice lidech vyplati i kdyz ta uspora nebude v zadnem pripade soucasna cena letenek
Ale jelikoz o prazdninach moc nelitame a muzeme kdykoliv behem roku ,tak si rikam ,ze stejne nejake akce zase budou a i kdyz by nebyly akce za 5-15 euro ale treba o 10 euro vic tak zase tak uzasna sleva to ve dvou nebude a dopredu vubec nevim kam letos poletime
Uznavam, ze to je dobra zabava a takovy sport pak letet co nejlevneji a kdyz se nepodari vymenit 8 euro a propadnou tak se taky nic nedeje
Mikire kup mi prosím tě třeba za 40,- € Kanáry z Krakowa. Klidně tě tady pochválím a navrch ti přidám za každou letenku dalších 50,- €. Předem děkuji.
Audit ,ja to nehanim tu akci ,jen jsem konstatoval jako treba Eda Novak ze do toho nejdu Jinak treba z Lutonu jedna cesta 26.2. FUE 10 liber Proste kdyz muzes behem roku kdykoliv tak me tyhle akce a tahanice s agenty nechavaji tak trochu chladnym Jasne kdo potrebuje planovat dopredu musi mit prazdniny a jine exponovane volno tak je to jasne Nebo kdyz bych mel presny plan Kdyz jsem kupoval 1 letenku ten Agadir a vedel presne ze musim po Novem roce odletet zpet do Irska a videl ty ceny po Novem roce tak to byla jina situace Tam ten risk ze prijdu o 8 euro byl adekvatni tomu vydaji kdyz bych tu letenku nemel Ale tady jsem jednak tu akci registroval pozde uz tam nebyl vyber a pak bych do toho musel vlozit 32 euro aby to melo ten efekt (2 letenky zpatecka ) Nepotrebu litat pro carku kamkoliv Ale to je kazdeho vec ,tecka
Je mi jasne ze s koncem covidu vylitnou ceny letenek i u Ryanairu nahoru a ze takove ceny nebudou nikam ,ale jejich slevy budou porad
Luton tady nikoho nezajímá, ceny z Anglie a Irska za 25,-€ tady nikoho nezajímají. Tady je fórum o letenkách a cestování z Česka a okolí. Tečka.
Dublin mam z Prahy za 350 Kc opacne 13.50 euro ja myslim ze to nekoho zajimat muze Londyn v covidu taky 10 euro Kosice -Dublin 5 euro jasne trochu nepohodli a ztrata casu a dalsi vydaj na priblizeni nebo nocleh, s takovym pristupem ,ze let jen z CR a okoli to muzes rovnou koupit zajezd pres CK
Drive dost davno jsem treba absolvoval Brno -Girona ,Girona - Billund . Billund -Dublin vse po 5 eurech jinak primy Dublin nesrovnatelne vic ... a nekoho skladacky bavi a bere to jako pridavnou hodnotu
Dneska se pochopitelne skladacky vyplaceji malo a jedine s malym batuzkem, navic ne kazdy let chytnes po 5-10-20 eurech a prime lety pres 50 euro zase tak casto clovek nekupuje
Audit, (nejen) mě třeba levné letenky z UK nebo Irska zajímají. Protože přímo z Česka se dá letět levně přímo tak akorát do !dele.
MIGUELAS napsal(a):Audit, (nejen) mě třeba levné letenky z UK nebo Irska zajímají. Protože přímo z Česka se dá letět levně přímo tak akorát do !dele.
Píšu Česko a okolí. Takže Lety z Vídně, nebo Berlína vyjdou lépe, než přestupy na UK a Irsko a to nemluvím o návaznosti letu a ještě větší problém dneška Covid testy.
Pro mne je lepší ze Severní Moravy jet do Vídně a letět přímo například Aqaba, Amman, Agadir, Kanáry ... za průměrných 60,- eur. Protože se za ty peníze přes UK, nebo Irsko nedostaneš. A to nemusím řešit několika hodinové vysedávání po letištích. Navíc mám výhodu, že jsem už starší dorostenec a nemusím trestat děti těmito nesmysly. Jinak je mnohem lepší trasovat tyto destinace přes Španělsko, nebo Itálii. Nepotřebuji ještě absolvovat pasovku.
Tak a máme po srandě.
https://en.hespress.com/35064-mo...ary-7.html
Snad půjdou letenky ještě přehodit kamkoliv. Nicméně bych s tím asi úplně neotálel.
A sakra. To je blby. Nicmene jeste je tu sance prehodit lety zdarma (za doplatek, pokud je novy letenka drazsi, nicmene bez renooking fee). Lze max. 7 dnu pred puvodnim datem odletu.
Já dneska změnila Porto-Agadir-Porto na Bratislava-Trapani-Bratislava v září. Byla jsem 3. ve frontě, takže rychlovka. Vyšlo to na poprvé, Valerie napsala ať počkáme na potvrzení
OK, tatk jsem teď let Tenerife-Agadir chtěla změnit na Praha-Rhodos přes červencové svátky a Victor R to poslal výš ke schválení. Tak uvidíme.