V souvislosti s rušení letů do Maroka sdílím svůj ověřený tip na levnou letenku. Koupit lety z Maroka kamkoliv (nejlevnější je kupovat přímo v marockych dinarech) a nejnižší ceny jsou 50 MAD. Během několika hodin a dnů budou tyto lety zrušeny. Ryan umožňuje tyto lety prebookovat na jakoukoli jejich trasu v rozpětí +-14 dnů s tím ale že se mi zatím vždy podařilo získat rebook cca +21 dní .
Mne tiez zostali 2 lety. Takze som FR daroval 15€. No snad to prezijem... :)
Kadopadne chcem velmi podakovat Janovi Vidimovi za poskytnutie jeho travel hacku sirsej verejnosti tu na fore. Na zaciatku on, ani nikto z nas asi netusil, ako sa to cele vdaka benevolentnym podmienkam Ryanairu zvrhne, a ze nas to dokaze krasne zabavit na par mesiacov. Konecne sa zase riesilo cestovanie, a nie Covid. Takze Honzo dakujem.
Já dnes ráno v 8 psala agentovi a už to to mám propsaný v systému. Ale email nepřisel.
Taky děkuju za tento tip. Máme 2x letenky na léto, za pár korun (10€ a 16€), konečně se nám splní Kanáry a Sicílie. Později bychom nějaké levné letenky našli, ale ne do vysněných destinací, navíc jsme si v klidu mohli vybrat z velké nabídky ubytování a můžu začít plánovat. Takže ušetřeno plno euro.
Já taky děkuju, mám krásné lety za pár šušňů, což trochu vyneguje inflaci :D Jenom ještě neříkejte, že je konec, počkejte na konec roku. Ryanair mě jednou nechal v Marakéši čekat celé odpoledne bez informací na letišti, zatímco naše plánované letadlo odletělo místo do Prahy do Německa a jenom těsně stihli mít zpoždění pod tři hodiny. Zpáteční let z Itálie mi loni zrušili 20 hodin před odletem. Teď 2. ledna měli poruchu letadla a zpoždění nakonec dotáhli na 13 hodin. Zkrátka jak už jsem psala, mám asi takové výčitky svědomí, jako když pirátím filmy od Disney.
Taky dnes vyměněno za Krakov- Tenerife na jarní prázdniny. Udělal to první agent a hned jsem dostala potvrzení do mailu a je to i v appce. Madrid-Marakeš, který jsem nenasytně dokupovala tento týden, mi holt zůstane.
ja pockam do nedele a potom to zmenim na neaku domestic linku v polsku a budem dufat, ze to zrusia, ak nie, nic sa nedeje, z dvoch nakupenych mi vyslo jedno ale pohoda i tak,ziadna strata :)
Vcera chat s agentem rano, dnes to same. Pokazde stejna story - ano, let zmenime. Ano, predchozi agent to neudelam, ale ja to udelam a do 2 hodin to budete mit. Ani vcera ani dnes se vsak nic nepropsalo v rezervaci. Asi mi trosku kecaji.
Víte někdo (nebo alespoň máte nějakou teorii), proč nám stále povolují změnu termínu i destinací, i když už ban není a v podstatě by nás všechny mohli poslat do háje?
Zkoušel jste tohle někdo udělat i s jinou zrušenou letenkou? Nebo to vás poslali do háje?