Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek
heh teraz su pod sebou dva protichodne komentare :) obaja ste bookovali priamo na Ryananir? alebo preco v jednom pripade to ide zmenit na cokolvek a v inom na nic?
Zle som sa vyjadril. +- niekoľko dní ide, ale nie neobmedzene tak, ako to bolo počas covidu alebo začiatku vojny na UA
Ja uz mam tiez zruseny WMI-TLV (cez OTA), len uz 4 dni cakam na tu bezplatnu verifikaciu rezervacie, a aj ked by som teraz chcel spravit tu expresne platenu, tak ma do nej system uz nepusti, lebo prebieha ta bezplatna do 7 dni (pritom pri inej rezervacii mi bezplatna verifikacia prebehla do 24hod), takze sa zatial neviem dostat k moznostiam rebookingu.
janicek napsal(a):heh teraz su pod sebou dva protichodne komentare :) obaja ste bookovali priamo na Ryananir? alebo preco v jednom pripade to ide zmenit na cokolvek a v inom na nic?
Mám rezervaci ze stránek Ryanairu.
Byl jste v poslední někdo úspěšný se změnou na výrazně pozdější datum přes chat? Má smysl se o to vůbec pokoušet?
Skúšal som opäť na chate, baba mi potvrdila že do 24 hodín mi prídu zmenené letenky do mailu. Prešlo asi 10 dní a stále mi tam svietia tie isté lety 🤷🏻♂️🤦🏻♂️
Linka Vídeň-Akaba zrušeno komplet z "komerčních důvodů".
Původně plánováno to proletět.
Online změna bez použití chatu na Tenerife na stejný termín zadarmo, ale velmi zpříjemnila den!
Hodně štěstí ostatním.
Kupujete dalsie letenky smer TLV aj na februar, ktory ma Ryanair (aj Wizzair) stale este nahodeny? Alebo uz ide o velky risk (napr. Lufthansa obnovuje lety 8.1.)?
Ti tam začnou létat, jakmile budou moct. Jde jen o to, kdy jim to povolí izraelská strana (od ní problémy nečekám) a jestli nebudou protestovat leasingovky kvůli letadlům nebo držkovat posádky.
Samozřejmě, jakmile jakékoliv dopravní letadlo zasáhne nebo ohrozí zbloudilá raketa, začne se zase masivně rušit.
Izraelská strana lítat do Izraele nezakázala.
Rozhodnutí aerolinek nelítat do izraele je jejich vlastní rozhodnutí (a zprostředkovaně pojištoven apod). Kdo chce, může začít lítat kdykoli.
Wizz let Katowice-Aqaba. Možnost změny na Katowice-Aqaba 😂
Agent ještě nabídl Ammann ale nakonec jsem si nechal vrátit kredit.
Změna na Larnaku bohužel ani na pátý pokus neprošla.
Ryanair na poslednu chvilu zrusil aj februarove a marcove terminy pri vacsine TLV tras, niektore ostali, tie bude asi postupne rozlietavat...
Mate teraz niekto pozitivnu skusenost s agentom na ich chate s rebookingom takto zrusenej trasy na inu s terminom inym ako je povoleny interval +/-15dni cez web?