V souvislosti s rušení letů do Maroka sdílím svůj ověřený tip na levnou letenku. Koupit lety z Maroka kamkoliv (nejlevnější je kupovat přímo v marockych dinarech) a nejnižší ceny jsou 50 MAD. Během několika hodin a dnů budou tyto lety zrušeny. Ryan umožňuje tyto lety prebookovat na jakoukoli jejich trasu v rozpětí +-14 dnů s tím ale že se mi zatím vždy podařilo získat rebook cca +21 dní .
Tak já zkusil změnit moje dva nesmyslné jednosměrné lety na léto.
Eszter na chatu mi napsala, že koukla do systému, a že zrušené nejsou (Tenerife - Agadir). Na to jsem ji poslal screenshot, na základě kterého mi to nechala změnit (prej do 24h to budu mít potvrzeno).
Pak jsem ji ještě dopsal, že i můj druhý let (Bologna - Agadir) byl zrušen, požádal o změnu se stejným postupem jako u prvního.
Vtipnější je, že na Řím i Bolognu jde stále udělat check-in. Fakt chudáci lidí, co tam jsou. Takhle jim dělat falešné naděje a ještě na tom rejžovat eura.
Je to o tom, na koho naraziš. Borec ráno byl nekompromisní, slečna Picúr, poté co jsem jí pochválil její maďarské jméno a řekl, že ho znám z opery István a király roztála a bylo vyhráno:-)))
4 jednosmerne vymena za roundtrip Fuerteventura, dalsi 4 jednosmerne vymena za Zakynthos cervenec..ale oba tripy musi potvrdit nejekaj nadrizenej na HQ, tak uvidime, zda letenky dorazi a nebo to nakonec zamitnou...pry do 2 hodin prijde potvrzeni.
4 jednosmerne vymena za roundtrip Fuerteventura, dalsi 4 jednosmerne vymena za Zakynthos cervenec..ale oba tripy musi potvrdit nejekaj nadrizenej na HQ, tak uvidime, zda letenky dorazi a nebo to nakonec zamitnou...pry do 2 hodin prijde potvrzeni.
Naprosto stejná zkušenost z hlediska schválení nadřízeným.
Podařilo se přehodit 4x jednosměrná na fajn destinace na jarní/letní termíny - konkrétně BTS-DLM na 5/2022 a PRG-DUB na 7/2022.
Agent = Anita NK a na nic jsem se neptal. Prostě jsem řekl, že chci X změnit na Y.
Ps. To Turecko jsem chtěl původně přes Velikonoce, ale to bylo zamítnuto.
Vďaka za tip! Včera kúpené TFS - AGA, dnes s agentom Elizabeth H. zmenené na VIE - Gran Canaria cez jarné prázdniny, 26.2.-5.3. po odsúhlasení HQ. Už prišiel aj potvrdzujúci mail. Jupí!