Letenky s Ryan kamkoliv za 10ecek
Jdi na to přímo :D, omáčky jsou asi zbytečné. Zatím to prošlo u 4 z 5 agentů, na potvrzení změn ale pořád čekám
Mne tú zmenu už aj potvrdili. Emailom prišlo potvrdenie a aj v appke vidím už túto letenku.
Išiel som priamo - let bol zrušený a chcem náhradnú letenku.
Držím palce všetkým!
Lidi, Tom R taky v pohodě. Dvě one way rezervace s ním změněny na VIE-AGA-VIE na příští Velikonoce. Samozřejmě, do 48 hodin by mělo ještě přijít potvrzení.
Do kdy je potřeba to řešit. Jde to i po plánovaném zrušeném letu, nebo ne? Nemám ted čas na podobné srandy.
Musi to ist aj po, lebo to TFS-AGA letelo/neletelo dnes rano. Idem skusit koniec prazdnin, tak dam vediet.
Ted´mi přišlo zrušení toho letu 2.12. z Bruselu. Celých 50 min. po nákupu :-)
Díky Petr_75.
Tak podavam hlasenie. Agent Fabio C bol velmi napomocny, a ochotny. Lety TFS-AGA a RAK-NAP za 10€ zmenene na VIE-TFS-VIE 30.7-6.8.22 v terajsej cene 330€. Samozrejme sa caka na schvalenie nadriadenym. Pisal ze to moze trvat aj 1-2 dni. Inak podla toho co pisal, tak by to mala byt len formalita. Napisal, ze vsetky lety v obdobi viac ako 90dni od povodneho letu musi schvalit niekto hore. Do 90dni by to vedel spravit okamzite. Takze ak to vyjde tak to bude dobry kauf. A tym padom by ani leto nemusel byt problem.
Jen mírně skrotím nadšení... když jsem tenhle hack zkoušel na jaře, tak mi některé změny nadřízený nepřiklepnul.... takže dokud není itenerář není důvod k oslavě
torpy68 napsal(a):Tak podavam hlasenie. Agent Fabio C bol velmi napomocny, a ochotny. Lety TFS-AGA a RAK-NAP za 10€ zmenene na VIE-TFS-VIE 30.7-6.8.22 v terajsej cene 330€. Samozrejme sa caka na schvalenie nadriadenym. Pisal ze to moze trvat aj 1-2 dni. Inak podla toho co pisal, tak by to mala byt len formalita. Napisal, ze vsetky lety v obdobi viac ako 90dni od povodneho letu musi schvalit niekto hore. Do 90dni by to vedel spravit okamzite. Takze ak to vyjde tak to bude dobry kauf. A tym padom by ani leto nemusel byt problem.
Mají v tom asi bordel. Mně včera změnili let o 180 dní a nikdo to schvalovat nemusel. Během pár minut jsem měl nový let potvrzený
Tak Ahmed dal mojí žádost taky někam výš, chtěl jsem letět NAP-PRG 11. 7..
Ostatní rezervace, zatím měnit nemůžu, protože na nich mám i osoby, který nebudou cestovat a rozdělit ty rezervace lze nejdříve 48 hodin po bookingu
Tak když už i niemandos a cali nakupují ve slevě, tak snad těch 10e nakonec taky obětuju... :-) Ostatně na Fuertě jsem ještě nebyl... :-)
mirjur napsal(a):Tak když už i niemandos a cali nakupují ve slevě, tak snad těch 10e nakonec taky obětuju... :-) Ostatně na Fuertě jsem ještě nebyl... :-)
Čistě ze sportu :-) Ale máš pravdu, že na ty Kanáry se za takový peníz hodí zaletět, i když já už mám u Wizzu LPA na září za 30 eček. Beru to jako pojistku, kdyby se nedalo jinam, tak EU snad půjde.
Já: And please rebook Jan to PRG-AMM from 22nd Oct to 29 Oct
Adam Ny : October? 2022?
Já : yes
Adam Ny : I may not be able to do that. Let me check. Alright, I may have to do an escalation for this. I do have a dates I just do not have the system authorization so I have to escalate it to someone who can.
Já : And what are the dates you can rebook to?
Adam Ny: I think my system allows up to 6 months move. Yes 6 months.
Prave prehodene FCO-AGA ,RAK-NAP na Velkonocny VIE-ARN-VIE. opat ten isty agent Fabio C. Opat ta ista odpoved. On moze len do 90dni takze to ide hore na schvalenie. Alele napisal aj toto:
ja: Yes, that flights will be ok
Fabio: Yes we can, it will take a couple of days to have the new itinerary reach your email address, i apologize but any change of more than 90 days needs to be done via a supervisor but it can be done with no issue
Ja: so when can I expect new itinerary?
Fabio: Usually it takes around a day or two depending on the number of requests
Fuerteventuru na květen už vidím v systému, takže to jde asi docela hladce... druhej agent potvrdil Zakynthos na červenec, ten v systému není ještě, ale asi to bude v pohodě.
Koupil jsem ještě Agadir na 16-19.12. z Vídně, tak uvidíme...
Slušnej hack na flexibilni letenky téměř kamkoliv a kdykoliv...doteď jsem lítal primárně s Wizzem, ale asi to přehodnotím :-))
Za těch 50 MAD bych to určitě koupil znovu... Jen nevím, kam bych letěl, přece jen ty Ryan destinace nejsou žádná exotika
Jestli si můžu tipnout, tak ten ban bude přinejmenším ještě v prosinci. Dělají to kvůli covidu a tohle rozhodně není věc, co se uklidní během 14 dní.
Jak se dostanete na agenta? Mě to nabízí na Ryan chatu supportu jen ChatBota s tím, že toho teď mají hodně a ať se ozvu později.
Doplnění: na počítači se mi neobjevilo, že jsem v pořadí na agenta. V mobilu ano.
To nadšení bych trochu krotil. V 10h jsem požádal o změnu letenek na Velikonoce do Maroka a zatím to v systému tedy nevidím. A půlku rezervace VIE-AGA, co jsem plánoval letět, když jsem dal refund, tak se vrátila jen jako kredity a když chci na kartu, tak si FR hraje, že jsem to nekupoval já, ale OTA, ať si vyplním Customer Verification Form...