AIR FRANCE vrácení peněz
Zdravím, prosím o radu. Mám zakoupenou letenku u AF v tarifu LIGHT. Mám odlet v lednu, ale nemůžu letět. Ve své rezervaci nemůžu požádat o vrácení peněz a odkazuje mě to na jejich formulář.
Nevím jestli mám zaškrtnout variantu
1/Vratný poukaz, pokud mám let naplánovaný do 31. března 2022 a nechci cestovat
2/Plná náhrada, pokud jsem se rozhodl necestovat a má jízdenka je plně vratná
Díky za rady. Na jejich infolinku jsem volal asi 20x a nic. Aleš
Volejte na infolinku. Ja se vcera dovolala 2x. Sice pul hodiny cekani, ale vse ok.
225 439 797
Volejte nejlépe dopoledne na infolinku, nechte si vystavit voucher, ten pak můžete vyrefundovat ihned zpět na kartu.
Tak jsem se asi po 20 pokusech konečně dovolal na infolinku AF. Velice ochotná paní. Nadiktoval jsem jen rezervační kód a bylo mi sděleno, že peníze za zrušené letenky do Dominikánské Republiky budou na účtu do 14 dní. Do mailu mi už přišel doklad o zrušení. Pokud to tak bude, tak palec nahoru AF.
Zdravím, chtěla bych Vás poprosit. 15.12. jsem rušila let do Dominikany přes infolinku AF, bohuzel mi stále neprisel žádný potvrzující email a ani penize. Nevíte co s tím?
Děkuji Kristina
Mne to trvalo dva mesice, nez prisly penize zpet na kartu (v listopadu zrusen let z JAR a ted sem dostal zpet), na infolince sem nahlasil a pak prisel potvrzujici mail a po urgenci v lednu i potvrzeni z AF a pak penize
jurcenkokristina napsal(a):Zdravím, chtěla bych Vás poprosit. 15.12. jsem rušila let do Dominikany přes infolinku AF, bohuzel mi stále neprisel žádný potvrzující email a ani penize. Nevíte co s tím?
Děkuji Kristina
Zdravím,
máte, prosím, někdo zkušenost jak dlouho to AG trvalo? 14.1. jsem zrušil letenky s tím, že peníze pošlou zpět, dnes je 16.5. a peníze nikde, volal jsem tam už xkrat, vždy se hrozně omlouvali, že teď by to už opravdu do 14 dní mělo přijít, což je v pátek. Můžu dělat něco víc nebo jen stále čekat?
Díky
V březnu 2020 zrušený let, peníze přišly až v září. V lednu 2021 další zrušený let, peníze došly za 3 týdny.
Čekám už 3 tyden co mi pani rekla ze mi do 2 tydnu vrátí penize. Opět nic, AF nejhorsi společnost! Cekam už od minulého roku..
AF mi posunuli let o den, to se mi nehodilo, tak jsem požádal o zrušení. a peníze přišly za 3 dny. Nemyslím že AF je nejhorší společnost, na vrácení u některých společností jsem čekal více než 6 měsíců a některé vůbec nereagují a musel jsem to řešit přes banku. (letenky vždy platím kreditkou)
Tak u mě malý update - volala mi paní z AF, že ještě potřebuje ode mě potvrzení, že účet, ze kterého jsem to platil byl zrušený. Když jsem jí řekl, že tento dokument už dostali 5 měsíců zpět, tak mi řekla, že bohužel mají nový emailový systém a bohužel to tam nevidí. Takže jsem ji dokument poslal, dva dny na to anglicky email z AF, že potřebují kopii pasu (kterou už taky dávno dostali)a už výše zmíněný dokument... Nevím no, lítám docela dost, ale tohle se mi ještě nestalo.... AF už nikdy.