Ahoj, dnes mi byly zrušeny dva lety do a z Lotyšska na konci ledna. Podle vlákna se zrušenými lety do Tuniska jsem zkoušel na podpoře něco podobného - změnit to na něco letního, samozřejmě dražšího :D Zatím neúspěšně - čekací doba ve frontě byla dnes cca na půlhodiny.. Má někdo podobný problém a zkoušel přes live chat taky měnit ? :) Díky za odpovědi ! .
Ahoj, dnes mi byly zrušeny dva lety do a z Lotyšska na konci ledna. Podle vlákna se zrušenými lety do Tuniska jsem zkoušel na podpoře něco podobného - změnit to na něco letního, samozřejmě dražšího :D Zatím neúspěšně - čekací doba ve frontě byla dnes cca na půlhodiny.. Má někdo podobný problém a zkoušel přes live chat taky měnit ? :) Díky za odpovědi !
Pokial tie lety neboli zrusene s dovodu vladnych opatreni ( ako Marocka vlada zakazala lety do/s krajiny) , ale ich zrusil Ryanair s vlastnej vole( napr: nizka obsadenost) tak to asi pojde zmenit len na tej istej trase v nejakom casovom obdobi. Podobne ako to teraz robi Wizz.
Na emailu je psáno z komerčních důvodů, na livechatu psal něco o covidu a governmentu ve stylu že vláda pozastavila lety .. Na internetu jsem ale o tom nic nenašel, ale na mojí trase KRK-RIX skutečně lety v lednu zmizely.. (poslední odlet je 9.1. pak až únor) Každopádně na potřetí mi agent zažádal o změnu na Gran Canarii v létě tak jsem zvědav jestli to potvrdí :D
bylo mi zruseno lednove Bergamo, resp vecerni otocka zrusena a prusunuly ten vecerni let na ranni, tim padem jednodenni vylet do Bergama pada. Prisel mi email o zmene letu ale proklik na refund je neaktivni. Snazil jsem se primo to primo zjisti primo ve sprave rezervaci ale tam zadna moznost o refund neni..jak postupovat prosim?
Ahoj, taky jsem přišel o Bergamo, z dvoudenního ráno tam a druhý večer zpět mi udělali večer ta a ráno zpět, takže k ničemu. Refund zafungoval, již mám peníze zpět v peněžence v profilu.
Děkuji ale píše mě to prave v tomto formuláři že let nebyl zrušen ani opozden o 5 hodin..a přitom zrušili večerní tu rotaci kterou jsem měl využít pro navrat:)
hmm..prave ze nedostanu:(pise mi to porad: We apologise that due to high volumes of contacts all our agents are busy right now. If your query relates to COVID-19 Travel Restrictions, Flight changes, cash refunds or online travel agent booking please visit info.ryanair.com. If you still require to speak to an agents please try again later.
musis odkliknout ze chces mluvit s agentem a vyckat az na tebe prijde rada hlasi ti to pocet lidi pred tebou , dneska mozna neni pracovni doba a je 25.a je tam jen ten robot a info ze ktereho se nic nedozvis Nevim jiste jak je to s temi 5 hodinami ale musi to byt vic aby byla narok na refund jinak lze jen vymena ktera je casove omezena a mozna i trasou
Normalni pracovni doba na diskuzi z agentem je od 7 rano do 21 vecer v pracovni dny kdovi jak to je ted o svatcich navic kdyz v Irsku vychazi svatek na nedeli automaticky se k tomu pridava volno v pondeli ale dneska je Santa a to tam nikdo nebude
Kompenzácia za meškanie a zrušenie letu - https://tonzes.com/compensaircz.htm Moc užitečná služba. Stačilo poskytnout základní informace o zpožděném letu a bez námahy (pro mě) mi vyzískala kompenzaci.