Londýn
Ahoj, pro mě a všechny, co hledají letenky do Londýna (já osobně 28.12.-4.1.) máme tedy hledat ve Wizzair (www.wizzair.com) .. chci se ale zeptat - ceny jsou bez poplatků (teď se přihlásíme pomocí registrace a máme ještě slevu) nevyjdou nakonec díky poplatkům letenky jinde levněji?
Ahoj, jaký poplatky máš na mysli? Ta cena byla konečná,tuším nějakých 3,8k pro 2 osoby. Tady máš ještě náhled s konečnou cenou a jedním zavazadlem o hmotnosti 32kg - stačí pro 2 lidi
Nevím jak je to možné, ale ukazuje mi to něco jiného. Nemám tam v tom ještě ani služby a už mě to vyjde dráž než ukazuješ.. koukni:
Asi někde dělám chybu haha Ale i jsem se tam zaregistrovala a pořád to bylo stejné.
1) dej platbu převodem
2) při koupi si objednej tu službu xClusive, samo ti to nabídne po tom, co označíš datum
No tohle je cena na začátku - píši to sem,a by to věděli i ostatní, potom když jdeš dál, naskáčou tam za odbavení a kufry příplatky a nakonec to vyjde o hodně dráž.
Odbavení si udělej online - je to zdarma. Kufr stačí jeden, máš tam limit 32kg což nemáš šanci přesáhnout
PS: zkus mrknout na tohle http://cestujlevne.com/rady-tipy/navody ... k-wizzair/ snad to pomůže
ahoj,
možete mi poradiť, chceme ísť (3 ľudia) do Londýna na výlet. Termín skor ku letu tj. Máj-Jún (květen-červen) ))
Našiel som na Wizzair letenky 6-9.6. za 5.500,-kč ak sa prihlasim do ich klubu, čo je nejakých 1.800,-kč/osoba spiatočná letenka.
Je to dobrá cena? Prípadne či si mám počkat na nejakú akciu?
Ďakujem za všetky odpovede.
Lubo
Určitě bych počkal, pokud nejsi závislej na datumu určitě budou akce... myslím že je brzo řešit letenky na červen řešil bych to tak dva měsíce dopředu....
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak často bývají slevové akce na letenky do Londýna? Chtěla bych něco ideálně přes víkend v červnu, buď z Prahy nebo Pardubic, ale ty ceny jsou kolem 1800/osoba, tak nevím, jestli má smysl čekat nebo rovnou koupit...Moc děkuju
Nedavno jsem kupoval na zacatek cervence s Easyjetem z Prahy na Gatwick za nejakych 1300,- Hezky pres pres den, ne že priletim ve 23 hod 60km od centra.