Kutaisi (KUT)
Michal napsal(a):V neděli potřebuji být na KUT na odlet v 6:35. Nějaké rady, jak se tam levně dostat? Georgian bus by měl odjíždět v 3:00 od Red Bridge. To se mi zdá zbytečně brzy (nebo ne?). Kdyby tam náhodou nebyl, dá se kolem čtvrté ráno sehnat taxi?
Okolo 5:00 mašrutka jde stopnout. Wizzair prostřednictvím Georgian bus nabízí i osobní odvoz na letiště z hotelu. Z centra stál myslím 13 Gel.
To je pozdě přibírat den před odletem :-D Jinak od fontány odjíždí ve tři ráno Georgian bus. Jel o pár minut dřív a nečekal. Mimo Georgian bus tu evidentně jezdí mikrobusy polepené logem Wizzairu! Čili pro Wizz nejezdí Georgian bus a může mít i jiné časy než on. Jinak z letiště maršrutka spadající pod Georgian bus odjíždí na Kutaisi I mimo časy z jízdního řádu ;)
V říjnu přiletím letem z Prahy v 1.55 ráno. Potřeboval bych se dostat do centra Kutaisi do hotelu. Neví někdo, jestli Georgian Bus rozváží jen do Kutaisi - na webu jsem to nenašel.
Z hostelu mi nabízejí transfer 20 GEL, což se mi zdá trošku hodně, když tam za 4 dny ubytování zaplatím 40 GEL.
To je myslím normální cena taxi (jestli ne tak 25 GEL už ano), tak si nemusíš nic rezervovat dopředu. Georgian Bus ve směru z letiště obvykle vypravuje maršrutky směrem na Kutaisi, ačkoliv nejsou v jízdním řádu. Opačně (z města) to už nefunguje.
my jsme přilítli se zpožděním asi hodinu po půlnoci, před letištěm stála celá flotila Georgian busu - 1 velkej autobus do Tbilisi, a dva mikrobusy pro cca 15 lidí, jeden do Batumi a druhej do Kutaisi. Z celýho plnýho letadla jsme jeli do centra Kutaisi jen my (manželka a já). Místo aby nás řidič vysypal na konečné v centru, zeptal se, kde jsme ubytovaní a hodil nás přímo před apartment. Jízdenky jsme kupovali až na letišti, autobusy celkem dlouho čekají, aby to všichni stihli
Jury napsal(a):Z hostelu mi nabízejí transfer 20 GEL, což se mi zdá trošku hodně, když tam za 4 dny ubytování zaplatím 40 GEL.
Nabudúce treba booknut drahšie ubytko a potom ten transfer bude zrazu výhodný :))
Byli jsme ubytovaní v hostelu v centru a jeden krajan (zdravím Zdeňka :) ), měl domluvený odvoz přes recepci právě přes Georgian Bus (jestli se nepletu), tak jsme se s ním svezli. Přijel pro nás nějaký minivan nebo tak něco. Ani na něm, ani na tom, kterým jsme jeli do Kutaisi a taky to měl být Georgian Bus, jsme logo firmy neviděli. Cena 5 GEL.
Plus myslím, že v Kutaisi bude celkem fungovat objednání transferu přímo od Wizzairu. Minivany tam mají přímo loga Wizzu.
Můžete mi někdo potvrdit, zda na letišti v Kutaisi stačí předložit BP v PDF otevřený na mobilu, nebo je nutné BP vytisknout?
Ja som im to ukazal v mobile a nebol problem.
Ono vsetci idu na prepazku , kde clovek dostane klasicky papierovy bp
August 2019
Na check-in ti ho vytisknou. Každopádně musíš mít udělaný on-line check-in a boarding pas jim ukázat v mobilu.
Super, díky za info. Já právě nebudu v hotelu, takže bych musel lítat po městě a shánět někoho s tiskárnou.
Každopádně nerozumím tomu, proč nejsou na letišti v Kutaisi schopni to vyřešit. Kdyby se tam točilo letadlo jednou denně, tak to chápu, ale při tom provozu, kdy tam má Wizzair svou bázi, je tohle pro mě fakt nepochopitelné.
Taky nechápu já letěl v pátek do cph předemnou byly ještě odlety do milána a berlína v rozdílu asi 10 minutách a na check in brali vždy jen ten jeden let a jěstě vážili bagáž😟
to letisko ma neskutocny rast, ale ten mini terminal nestihal ani pred par rokmi ked tam lietalo fakt len par letov denne. uz nech dokoncia to rozsirenie.
Vlak na letiště nakonec nebude http://georgiatoday.ge/news/1642...-Scrapped- Asi možná někdy v budoucnu opraví jen Kopitnari.
Od 30/4 ma letiste Kutaisi vlakove spojeni. Prvnich sedm dni jezdi vlaky zdarma. Z letiste jezdi k zeleznicnimu terminalu bezplatny shuttle, asi 5 min. jizdy. Spojeni je do Tbilisi, Batumi, Zugdidi, Poti a Ozurgeti (a opacne)
Kutaisi opravuje od 10.10. do 24.10. vzletovou dráhu. Gruzínské zdroje uvádějí, že lety Wizz Airu budou v této době provozovány z/do Tbilisi.