Letenky s fuel dumping
@toMas Já bych se radši přikláněl k tomu abys měl ocasek radši před 2 narozeninami infanta. Přijde mi, že je jednodušší tvrdit, že hodlaš ocásek proletět...
Nicméně mám zatím proletěný jen jeden FD, kde jsme měl ocásek o 2 měsíce později
Ja by som dal 3x 6dni po, aby sedel vek... Hlavnej aerolinke je podla mna jedno ci dalsi let je 6 alebo 60 dni po... A vidiet je to rovnako
Niekto sa prekecol, tak pre zaciatocnikov tuto mate nazorny priklad funkcneho fuel dumpu:
http://www.secretflying.com/posts/fuel- ... roundtrip/
Ďalší podstatný príspevok miki..
@tonic doplácanie YQ na checkine by som bral ešte ako veľmi dobrú možnosť, lepšie než ostať stacknutý na opačnom konci zeme
ak planujete kupit nieco so SQ, tak odporucam sa poponahlat do konca mesiaca, potom vsetky dumpy koncia
Ahoj, ahoj. Z čisto vedeckého vzdelávacieho záujmu by som chcel poradiť od skúsenejších, či má význam dumpovať tento DOJ:
CSA: PRG-DBV
AEROFLOT: SOF-BKK
Na tie moje terminy je to dohromady nejakych 440usd, čo nie je zle ale ak by to hypoteticky šlo lepšie tak by to bola sranda. YQ je nejakych 44% z letenky u aeroflot. Čo myslíte, mám venovať hodiny učeniu sa tajov FD alebo sa na to vys...
edit-samozrejme najlepšie 3X
Nápady by boli , ale po pár minútach tam bol update, že to už nie je funkčné a keďže SQ končí ani už nebude
Ahoj,
jsem začátečník a ještě nikdy jsem na žádnej dump nepřišel, chci se zeptat, jestli to je reálný třeba v týhle situaci DUS - BKK, BKK - LGW s TK. V pravidlech mají End-on-end permitted s jinými TK fares, takže hledám nějakej levnej třetí leg od TK (což třeba ZRH - IST je), ale momondo mi většinou všechny tři legy dohromady ani nenajde.
Dá se tohle dumpnout?
Díky za všechny konstruktivní odpovědi
Okok, a chápu správně, že jediný RULE, co musí splňovat, je END-ON-END? Nebo i SIDE TRIPS PERMITTED?
Celkem jednoduché dumpy jsou s CA, vyzkoušej a uvidíš jak vše funguje. Bohužel i s tou úsporou jsi na cenách standardních akcí, takže nic zajímavého
end-on-end musí být permitted, aby daný tarif dovoloval kombinaci.
Tak dobře jdu zkusit nějaký CA. Sice mě Čína vůbec neláká, ale chci se to naučit.
A myslíte, že můžu zkusit pro začátek 1x v C2?
Jinak využívám FD tool ze SF, ale třeba na momondo už jsem dostal ban kvůli tomu, jak to otevírá asi 10 záložek vždy najednou hádám, že protekce proti DDOD
Tenhle tool prosím nepoužívej. Je vytvořený jen za účelem získávání dumpů pro autory, kterými jsou bohužel SF.
Raději http://matrix.itasoftware.com/
Matio_S napsal(a):Takze skusme v novom dizajne ;)
C2-DPS, 189 Eur, *A
Možná hloupý dotaz a možná ani na něj nenajdu odpověd, ale zkusím to.
Jak se tohle dá přímo najít? Vím zhruba odkud, vím kam přímo, ale nevím datum a v *A jich je taky celkem dost. Jak eliminuji ty kombinace a dostanu se k tomu?
C2-DPS, 189 Eur, *A
Teoreticky snadno, pokud do DPS létá přímo nějaká ze A, máš rovnou užší výběr. Horší to bude v případě, kdy je to varianta se A do SIN/CGK/KUL a následně přelet třeba s Jetstar do DPS.
No, ale v případě té první varianty máš 1-5 aerolinek a můžeš hledat kandidáta v podobě tarifu s nízkou základní cenou a povolenými podmínkami EoE.
Fáze 2 bude zjistit dumpující let a modlit se, aby se jednalo o 3X nebo využitelný 1X :) tato informace mi asi vždycky nejvíc schází.
C2-DPS, 189 Eur, *A
Vzhledem k tomu že z C2 nejsou přímé lety do DPS, tak je to druhá varianta. A v případě druhé varianty už necházím buď základní cen vyšší než je uváděná od kolegy anebo EoE not permitted. Takže asi něco dělám špatně.
David Eiselt napsal(a):Nejedná se o přímý let z C2. Co třeba TG nebo SQ?
No, u SQ by ta základní cena cca odpovídala (dvě města, kde je povoleno EoE), ale pak by musel vypadnout celý YQ. Další věc je ta, o které jsi mluvil, jestli 1X nebo 3X.