Milý Ricku, to je přece hádanka... nejde o link, jde o to, že si sám musíš najít ten první let, který srazí cenu celého toho výletu. A ten první let je obvykle v praxi těžko použitelný
Mily Ivane, tak je to tedy, dekuji, dekuji, jsem tu novackem i kdyz stranky uz nejakou dobu navstevuji do fora a hlubsich taju jsem zatim nepronikl, ale ted jsem prave diky cestujeme levne v Japonsku a rad bych to na jare zopakoval....pokusim se tedy hledat, nevim sice presne na kterem serveru, minule to byl nemecky Expedia a treba se to podari, pokud by byla jeste nejaka rada pro zacatecnika, budu uplne nadseny. Moc diky Rick
No, pokud ale neproletíš první segment, tak letenka propadá. Takže předpokládám, že tenhle se nějak proletět dá, ale musí se dokoupit ještě jeden segment. Nebo se mýlím?
Použití "ocásku" chápu ale neměl by být na konci jako poslední let? Proto ocásek. Když ho dáš jako první let a nenastoupíš tak ti přeci vše propadne. Nebo se pletu?
Dík, že ses mě zastal, náčelníku Logo identifikuješ i v tom rozmazání, to není na hodinu hledání A začít hledání se dá v obou hlavních destinacích, kam se nejčastěji létá z Evropy, s prakticky stejnou výslednou cenou.
Můžu se zeptat? V matrixu se neorientuju, ale láká mě to víc a víc. Existuje nějakej základní pattern jak hledat "ocásky"? Jsou nějaký osvědčený, musí mít nějakou spojistos s hlavním letem etc? Díky moc za případné rady
Tak jsem to zkousel ruzne, ale nemel jsem stesti zacatecnika, ocasek je asi pro greenhorna moc koplikovany, pokud by nahodou nekdo umel lepe najit sikovnou letenku z Prahy kamkoliv do Japonska tak bych byl velmi vdecny. Tam posledni tyden v Breznu a zpatky koncem Dubna. Predem dekuji Rick
můj konkrétní příklad: za dva týdny letím na dovolenou do /censored/ a na cestě zpátky mám 23 hodinový stop v /censored/, takže prakticky "zadarmo" můžu proletět ten první úsek z tohoto příkladu, kdybych měl v požadovaném termínu hlavního letu volno, tak bych zrovna u toho Tokya za 8 neváhal ani sekundu; ale na příští rok už mám ve veškerém volnu naplánováno
a kdybych chtěl být extrémně opatrný kvůli neprošvihnutí zpáteční cesty z dovolené, tak by stačilo připlatit cca 500 Kč za jiný 1x a obětovat noční spánek