Vypadá to, že ten banánový trik, který sem před časem dával tuším David, stále funguje. Vyzkoušeno na akci do FUK od sousedů, akorát to teda ušetří tak na jednu noc v hotelu. :)
Vyhlídkový let přes Pochajské moře se mi podruhé použít nepodařilo, tak by mě zajímalo, jestli ještě funguje. Nedávno jsem u jiných Číňanů použil kratší výlet za Peking, ale teď už mi taky nefunguje...
Funguje nekomu jeste u CZ to klasicke 50% YR pryc? (stejne jako u narodni aerolinky nebo te co leta do PRG, kde to stale jde)
Drive to slo i u CZ, ale koukal jsem ze dost zmenili strukturu cenotvorby, u hodne tarifu to narvali do fare basic. Staci ano/ne (pripadny 3x si najdu sam :) )
dovolím si úplně stupidní dotaz nováčka (nebojte, nechci žádný link). Chtěl jsem si jen vyzkoušet hledání, zda by se mě náhodně podařilo nějaký přidaný spoj najít. No a hned jsem narazil na první problém. Jak můžu hledat další lety, bez toho aniž bych prošel reservací první letenky?
Prostě klasicky zadám z A do B, ale jak mě to umožní k tomu přidávat z B do C, nebo z D do A?
Co jsem četl článek tady na stránkách, tak je tam jako příklad uveden z A-B-A a pak za nějakou dobu z C-D, ale já vůbec netuším jak se k tomuto vyhledávání dostanu.
Říká se tomu multi-segment nebo multi-city a prakticky všechny vyhledávače i weby aerolinek tohle umožňují. Pokud ani nevíš jak koupit takovouto letenku, tak by se na pokusy o FD vykašlal...
Klasika.Clovek někomu poradi ať nemrha zbytecne čas a je narknut z honení ega.Prijde mi to podobne, jako kdyby chtěl někdo závodit ve formuli jedna a přitom ještě neuměl ani řídit auto.
dobrá omlouvám se, asi jsem špatně pochopil, že to nebylo myšleno ironicky. Čas pro mě není takový problém. Bohužel jen čas u PC, na cestování čas není. Vím, že v mém případě by to byla velká haluz a systém pokus/omyl a i kdybych náhodou na něco narazil, tak to stejně nevyužiju.
Nechtěl jsem se zařadit mezi ty, co si tady pišou o doporučení a přímé linky, ale zkusit si na to dojít, byť náhodně a nanečisto.
Jo nebylo to nic ve zlým, prostě jen konstatování faktu, ale pokud máš hromady volného času, tak směle do toho a nikde není psáno, že za pár let tady nebudeš guru.
ono, ak neplanujes lietat tak odhadom 3 a viac long-haul tripov rocne, tak sa podla mna neoplati vobec riesit alebo ucit FD kedze dnesne ceny su aj tak dost lacne a errorov je tiez celkom dost..