Ahojte, mel bych prosim dotaz zda se takto daji hledat i letenky smer USA v obdobi cerven/cervenec... Zatim co tu vidim screny tak to je do brezna +-max... dekuji za info pripadne
Cau haxs(y) ;o) nojeje takovych je nas vice co by radi.. Ja taky taky ale az na to jednou dojdu a naucim se v tom cist bude to docela sranda, protoze uz ted si moje mila manzelka o me mysli, ze jsem polovicni magor a zavisly ;o).... Noooo kazdy je na necem, ze ;o)
Neboj, naivní nejsem a 100% YQ dolu neočekávám. Stejně tak mi nečiní problém dát za letenku 10ku. Když vím že to jde níž, tak červíček hlodá Holt nemám tolik času a když vidím zakázaný end-on-end tak se do toho nepouštím. Současné torronto jsem o 1000Kč dolu dostal.
Radius jde, ale je potreba narvat ho tam rucne s kodama letist oddelenyma carkama.. Rekl bych ze v jednotkach dnu se objevi aplikace, ktera ti po zadani letiste + zvoleneho radiusu vyhodi seznam kodu letist oddelenych carkama
Jinak matrix byl bohuzel posledni dobou dost casto pretizenej, hazelo to porad nejaky chyby.. A z nejakeho zahadneho duvodu se ty nejlepsi dumpy ani nedaji na matrixu najit, i presto ze na nekterych OTA funguji (to ale nema souvislost s novym matrixem ktery ted nasadili)..
V systemu se objevili zajimave nove tarify do C1 s oneworldem - a dobra zprava je, ze se jim da trochu upustit.. Napr. Seattle z Mnichova 8300kc R/T.. A ulevit se jim da pomoci 3x, takze tentokrat nikdo nebude muset kvuli 1x do Afriky..