Letenky s fuel dumping
JPPROMO 1.400 Kč PRG-NYC-MXP
(http://cestujlevne.com/alitalia-letenky ... ine-bomby/ trochu odschool příspěvek)
Tak neni to o tom, ze bych se nechtel snazit. Me zajima jen cilova destinace, ne jak se tam dostanu ani s kym.
Ujujuj... Orbitzu a United dosla trpelivost s 'hidden city' praktikama.. http://mashable.com/2014/12/30/hidden-city-ticketing
Mohu se zeptat zkušených, zda v současné době je nějaký FD směr Nepál? Hledám něco na říjen, a přeci jen bych měl vše na jedné letence než kombinace SmartWings a JetAirways. Díky
no ja to tak jednoznačne nevidím. Nekalá súťaž nemusí byť automaticky činnosťou zakázanou zákonom. Napr. ak má duracel zaregistrovanú ochrannú známku pre baterky a ja ju použijem na energetické nápoje, tak som práva duracelu k ochrannej známke neporušil, ale dopustil som sa nekalej súťaže. Doležité sú tri znaky a to 1. jednanie v hospodárskej súťaži 2. v rozpore s dobrými mravmi a 3. sposobilé sposobiť újmu. Určite to nevidím tak jednoznačne beznádejné pre žalobcov ako Kickassone a som zvedavý či sa niečo podobné objaví aj v českých pomeroch. Pre cestujlevne je dobré, že vzniknutú škodu by prípadný žalobca asi nepreukázal a v českom práve sa nepriznávajú tzv. "punitive damages". Prípadný žalobca sa však može domáhať, aby sa žalovaný nekalej súťaže zdržal...
Pozor pozor, nezaměňovat hrušky s jablky. Skiplagged je plně automatizovaný vyhledávač.. CL je blog A zcela chápu snahu ukončit provoz tohoto webu. Otázkou je především to, jakým způsobem data získává..
Velmi povedený článek k problematice Hidden city od airfarewatchdoga (americké CL) http://www.airfarewatchdog.com/blog/214 ... hould-too/
Na flyertalku sa objavili zaujimave tipy na 3X do Afriky. Neskusali ste niekto nieco hladat? Podarilo sa?
Vypada to ze vsechny 1x na EK jsou od ledna zavrene.. Zkousel jsem zatim akorat na routingu C2 - C3 ale nefunguje ani jedna.. Zrovna pristi mesic sem planoval jednu proletet na sluzebce..
Zavřeli se podle mě jen v aktuálním dostupném promo tarifu, kde budeš mít zakázanou kombinaci s dalšími lety. Pevně věřím, že s nahozením nové várky se zase objeví I když mi právě přišlo echo, že budou nahazovat nové flexi tarify, tak se klidně může stát, že tu chybu už opravili...
Tak Dussel laka, ale asi si ho necham ujit
Nicmene bych se nedivil, kdyby nekdo nasel ve vyplate hezkej bonus za opravu chyby, precijen z toho controlling posledni dobou nadsenrej byt nemohl
Zdravim, to jsem se chtel zeptat, jestli netusite a neporadite, v jake oblasti hledat pripadny 3X nebo rozumne proletitelny 1X pro cestu do C4. Prijde mi, ze C4 je na FT docela opomijena oblast. Pravidelne se objevuji zajimave BF s AA nebo UA pres C1, ale nejak se mi zatim porad nepodarilo najit spravny doplnek..
Ahoj, delsi dobu bezuspesne hledam 3x pre C2c-KrungThep-C2c, je neco otevrene? nic mi nefunguje
Co se tyka prispevku nademnou, ma zmysl hledat, kdyz chci jet 26.1.+7, nebo se to uz neda stihnout.
Diky
BCN-LIM je base fare 3,5tis., 9tis YR. Dá se kombinovat s domestic lety v USA, ale zatím jsem nic nevypátral.
Já tu mám taky jednoho kandidáta, TXL-ORD už i bez vypuštění paliva za hodně slušnou cenu.
@vsem ;o)
Az ja se to naucim tak budu pomahat, ale zatim sem to nepochopil ;o) ale az jednou tak todle nebudu psat z CR ale ;o) kdo vi ;o)
zdravim da sa nejako obdobne oplbnut cesta do dubazaj z bratislavy, prahy, budapesti alebo viedne........ak by niekto o niecom vedel kludne do spravy moze napisat